Esküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákos

házasság A Nagy Duett Iszak Eszter szerelem Frizbi Dobrády Ákos sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos, hogy hosszú távra tervez együtt Iszak Eszter és Dobrády Ákos - tudta meg a Life.hu a Frizbi szerdai adásának felvételén.

A szerelmesek hosszú ideig a lehető legnagyobb titokban tartották kapcsolatukat, ám Dobrády Ákos a Frizbi felvételén elszólta magát, és elárulta, hogy nagyon komoly terveik vannak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Hét hónapja vagyunk együtt. Hosszú távra tervezünk és nagyon szeretném, ha lenne esküvőnk" - árulta el legmélyebb vágyait és érzéseit A Nagy Duett zsűritagja, aki mostanában ideje nagy részét Rómában tölti, kedvesétől távol. "Eszti napi 18 órát forgat szinte minden nap, így csak hétvégeken találkozunk, de a mi szerelmünk van olyan erős, hogy a távolságot is kibírja. Ha majd kevesebb elfoglaltsága lesz hétköznapokon, akkor természetesen meglátogat az olasz fővárosban."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.