Megtalálták a január elsején, éjjel kettőkor, Budapesten eltűnt angol orvostanhallgató holttestét - tudta meg a Bors. A 24 éves fiatalembert a Duna vetette partra Dunaújvárosnál. Az igazságügyi orvosszakértő szerint nem történt gyilkosság.

A Duna 1584-es folyami kilométerénél vetette partra a folyó az eltűnt angol fiatal, Daniel Gliksten holttestét. A budapesti Semmelweis Egyetem elsőéves hallgatója szilveszter éjjel az egyik belvárosi szórakozóhelyen bulizott barátaival, de a parti közepén egyedül ment el.
A térfigyelő kamerák utoljára a Lánchíd pesti hídfőjénél látták. Ugyanott veszett nyoma, mint 2008. december 4-én Ophélie Bretnacher-nek. A francia diáklány földi maradványait több mint két hónap múlva találták meg a fővárosban, a csepeli szabad kikötőben. A lap információi szerint a srácot március 20-án találták meg Dunaújváros külterületén. A boncolás megállapította, hogy nem gyilkolták meg. Önszántából végzett magával, halálát fulladás okozta.

 

Meghalt a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-shain-gandee-az-mtv-buckwild-cimu-valosagshowjanak-sztarja-tragikus-korulmenyek.html Meghalt a leghíresebb pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-harry-reems-pornoszinesz-65-eves-koraban-meghalt.html Meghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html Meghalt Hugo Chávezhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-hugo-chavez-venezuela-elnoke-meghalt.html Meghalt Szőnyi Olga operaénekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-meghalt-szonyi-olga-operaenekes-a-magyar-allami-operahaz-orokos-tagja.html