Az egy négyzetméterre eső Gesztesik száma még sohasem volt olyan nagy, mint a Hal a tortán esti adásában. Egy lakásban láthatjuk Gesztesi Károlyt és három fiát.

A Jóban Rosszban színésze a  speciális, többlépcsős vacsorafőzéssel ismerteti meg a nézőket. Máté imádja, ha főzés közben emberek vannak körülötte, ezért meghívta édesapját, Gesztesi Károlyt és két öccsét, hogy segítsenek neki elkészíteni az esti vacsorát. Ennek viszont annyi a hátránya, hogy dupla munkát jelent. Először a segítséget nyújtó, éhes csapatot, azaz családtagjait kellett jóllakatnia, számukra vendégváró hamburgert készített, majd jöhetett az esti, többfogásos nagy vacsora.
"Úgy szeretek főzni, hogy közben jönnek-mennek az emberek" - árulta el dupla energiát igénylő módszerét, amellyel végül ha nehezen is, de  valahogy elkészült a vacsora, ugyanis még közértbe sem volt kedve menni a csapatnak, inkább legurítottak egy üveg bort.

Forrás: SuperTV2

Elvették Zimány Linda koronájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130410-zimany-linda-nem-hozhatta-haza-amerikabol-a-tropic-beauty.html Halálosan megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130415-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-halalos-fenyegetest-kapott.html 50 évesen 50 milliót bukott R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-r-karpati-peter-magyar-szinesz-50-evesen-50-millio-forintot.html Magyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.html Szerelembe esett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130414-a-szombat-esti-laz-dontojen-vastag-csaba-szerelmi-eleterol-kerdezett.html Csonka Pici megtaposta Liluthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-csonka-andras-lilu-ruhajara-allt-a-szombat-esti-lazban.html Bódi Sylvi bikinis sellővé változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-bodi-sylvi-modell-tahitin-nyaral-es-sellokent-uszik-az-oceanban.html