Legalább 55-en megsebesültek, miután robbanás volt Prága belvárosában. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, egyesek szerint gázrobbanásról van szó. Tucatnyian a romok alatt rekedhettek. Egy tűzoltó szóvivő szerint nincs halálos áldozat.

Erős robbanás miatt részlegesen beomlott hétfőn egy épület belseje Prága belvárosában. A törmelékek valószínűleg több embert maguk alá temettek, több tucatnyian megsérültek - közölték a hatóságok. A rendőrség szóvivője valószínűnek nevezte, hogy gázrobbanás történt, és hogy az épületben feltehetőleg 15 ember tartózkodott a tragédia időpontjában. Egy tűzoltó szóvivő szerint halálos áldozat nincs. A sérültek száma elérheti az 55-öt is, 40-et kórházba kellett szállítani, és közülük négynek súlyos az állapota. Sokakat üvegszilánk sebesített meg. 

Forrás: MTI
Egy sérült nő a robbanás helyszínén

A robbanás pánikot keltett a környéken, sokan azt gondolták először, hogy terrorcselekmény történt. A helyszínen terrorelhárító rendőröket is látni lehetett. Több ember a helyszín közelében azt mondta, hogy gázszagot érez - jelentette a cseh média. Az épületben van a Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség irodája és egy művészeti galéria. A környező épületek ablakai is betörtek. A környéket kordonnal zárták körbe. A helyszín nagyon közel van a Nemzeti Színház épületéhez.

Balesetet szenvedett Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130426-madai-vivien-magyar-musorvezeto-osszetorte-autojat.html Tatár Csilla megmutatta tetoválásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130426-megmutatta-tetovalasat-tatar-csilla-a-tv2-mokkajanak-musorvezetoje.html Válik férjétől Oroszlán Szonjahttp://www.life.hu/legykepben/20130429-oroszlan-szonja-magyar-szineszno-valik.html Damu Roland könyvtáros lett a börtönbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130428-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szinesze-konyvtaros-lett-a.html A kifutón is vagánykodik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130426-bodi-sylvi-a-kifuton-egy-vespan-egyensulyozott-a-sugarbird.html