Sztankay István úgy érzi, hamarosan véget ér az élete. Az egészsége megrendült, színpadon már nem láthatja őt a közönség.

A Nemzet Színésze néhány éve még aktívan játszott darabokban, ám szép csendesen visszaadta szerepeit és visszavonult a színpadtól, hogy a családjának, szeretteinek élhessen.

Forrás: MTI/Beliczay László

Egy ideig nagyobb rendezvényeken, gálákon még fel-feltűnt, ahol a fiatalokat megszégyenítő energiával táncolt, de megrendült egészsége miatt már ilyesmire sem vállalkozik. "Megöregedtem. Egyelőre jól vagyok, de nincs mit szépíteni a dolgon, hamarosan elmegyek, ezzel számolnom kell. Ha sokat él az ember, az a baj, ha meg keveset, akkor az. Az időmet a családommal töltöm, jövünk-megyünk. Visszavonultan élek. Köszönöm, hogy érdeklődtek utánam" - mondta a Borsnak.

Rihanna luxusajándékkal lepi meg pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/20130501-rihanna-enekesno-luxusautoval-lepi-meg-zuros-es-agressziv-termeszetu-pasijat.html Valóra vált Csonka András álmahttp://www.life.hu/legykepben/20130429-csonka-andras-az-rtl-klub-sztarja-valora-valtotta-regi-almat.html Már a második gyerekre koncentrál az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130429-volgyesi-gabi-ujabb-gyermeket-szeretne-ezert-egy-darabig-meg-nem.html Elhányta magát gyermeke születésekor a sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130430-seres-daniel-szinesz-a-joban-rosszban-rosszfiuja-apa-lett.html Újabb exvillalakó hagyja el az országothttp://www.life.hu/legykepben/20130429-dukai-gergo-vv-5-szereploje-nemetorszagban-szakacskent-folytatja.html