Hajdú Péter megvásárolta feleségének a legrangosabb magyar szépségversenyt, a TV2 A Szépségkirálynő címen futó Miss World Hungaryt és Miss Univers Hungaryt.

 

Az elmúlt két évben csak a tévéműsor lebonyolitásában, gyártásban vett részt Hajdú Péter cége, mostantól többségi tulajdonosa a Magyarország Szépe Kft.-nek.

"A Frizbi Entertainment Kft. megvásárolta a többségi tulajdonrészét a Magyarország Szépe Kft.-nek, amely többek között a világ legrangosabb szépségversenyének, a Miss Worldnek magyarországi licenctulajdonosa. A cég ügyvezetője: Hajdú-Sarka Kata lett" - áll a hivatalos közleményben.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A Magyarország Szépe Kft. 2006-ban vette meg Fásy Ádámtól a Miss World Hungary szépségverseny licencjogát, aki tizenöt éven át tartotta a kezében a magyar szépségeket. De miért is jó szépségversenyt venni?

Gyulai Zoltán, a korábbi tulajdonos egy régebben adott interjújában elmondta, hogy a vállalkozás behozta a hozzá fűzött reményeket. 
"Ha tisztán nettó üzleti szempontból nézzük, többet fektettünk az egyesülésbe, mint ami eddig visszajött. A tendencia pedig azt mutatja, egy ilyen vállalkozást is nyereségessé lehet tenni anélkül, hogy az ember kompromisszumokat kötne" - mondta Gyulai.

Szépségkirálynőt választani mindenkinek megéri, a résztvevőknek és a rendezőknek is. Az előbbinek akár azonnal ölébe hullhat a szerencse a jövedelmező szerződéseknek, felkéréseknek köszönhetően, ám a szervező sem panaszkodhat. Igaz, nála inkább évek múlva térül meg a befektetés. A szervezésben a legtöbb pénzt magától értetődően a műsor elkészítése emészti föl, hiszen a lebonyolító büdzséjét terhelik többek között a televíziós közvetítések, a versenyfelhívások díja, a ruhatervezés, a fellépő művészek és a bérleti költségek is. A kassza általában a cégek által felajánlott támogatásokból áll össze, de napjainkban Magyarországon nem könnyű adakozó kedvű vállalatokat, üzletembereket találni, annak ellenére, hogy most már a legtöbb hozzáértő számára nyilvánvalóvá vált, érdemes megjelennie egy-egy ilyen rendezvényen - olvasható a Delux.hu-n.

Hogy többet megtudjunk a hírről, kerestük Sarka Katát és Hajdú Pétert, de nem értük el őket.

Meghalt Edith Piaf szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20130523-georges-moustaki-gorog-szarmazasu-francia-enekesdalszerzo-edith-piaf-egykori-szerelme.html Dopeman húga megríkatta a vacsoratársaságothttp://www.life.hu/legykepben/20130522-dopeman-beteg-kishuganak-tortenete-a-hal-a-tortanban-megrikatta-a.html Egyenesbe jön a balhés címlaplány élete?http://www.life.hu/legykepben/20130522-a-cimlaplany-bertok-maya-elete-lassan-egyenesbe-jon-bar-nem.html Erőss Zsolt felesége szerint férje már nem élhttp://www.life.hu/legykepben/20130523-eross-zsolt-felesege-sterczer-hilda-mar-nem-hisz-benne-hogy.html Élő adásban szívott anyatejet a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130523-paul-de-leeuw-holland-musorvezeto-elo-adasban-szivott-anyatejet-egy.html Törött karral mulattatott Fábryhttp://www.life.hu/legykepben/20130523-fabry-sandor-magyar-musorvezeto-karja-eltort-fajdalmak-kozt-vezette-musorat.html Exkluzív! Alexandra Burke elárulta titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130521-alexandra-burke-enekesno-turkalobol-vasarol.html Cipőmániás a magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130509-hargitai-bea-modell-cipogyujto-cipoi-felet-meg-sohasem-hordta.html Tvrtko oldalán búcsúzik a nézőktől Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20130522-szebeni-istvan-a-magyar-televizio-hiradojanak-elbocsatott-musorvezetoje-kollegaja-vujity.html