Titokzatos hobbinak hódol Fásy Ádám, aki megmutatta különleges játszóházát a Hal a tortán adásában.

Fásy a titkos szobában, a játszóházban sonkákat pácol és érlel.

Forrás: Super TV2

"Ez az én titkos helyem, ezt még nem látta senki, itt tevékenykedem, amikor szabad vagyok. A sonkakészítésnek nagy tradíciója van és sokáig kell gyakorlatozni, hogy tökéletes legyen, hiszen a világ legfinomabb sonkáit is kikísérletezik. Nekem is van egy sonkám, a Fásy sonka" - mesélte Ádám. 
A mulatóskirály elárulta, hogyan pácolja a sonkát majd a füstölőkamráját is bemutatta.
"Nem annyira nehéz dolog ez, csak türelem kell hozzá, mert hat hétig sóban kell állni a húsnak, hogy megfelelően konzerváljuk. A mediterrán országok levegőztetéssel érlelik, mi magyarok füsttel. Íme az én füstölőm. Szilárd barátom, ez rendben van, ugye, azért ez egy komoly dolog?" - tette fel a kérdést Sági Szilárdnak, aki elismeréssel szólt a profi felszerelésről.

 

Megfagyott vagy lezuhant Erőss Zsolt és Kiss Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-eross-zsolt-es-kiss-peter-magyar-hegymaszok-lezuhantak-vagy-megfagytak.html Visszatért a képernyőre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130522-farkas-gabor-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-visszatert.html Horváth Éva külföldön táncolt (x)http://www.life.hu/legykepben/20130524-horvath-eva-kulfoldon-tancolt-es-egyutt-ittak-whiskeyt-az-sipos.html Hujber csibészkedni tanítja a Voice énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hujber-ferenc-szinesz-es-gajer-balint-is-csatlakozott-az-ezer.html Pikali Gerda őszintén mesélt a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-rekasi-karoly-szinesz-uj-szerelme-pikali-gerda-szineszno-halle-berry.html Nem vágyik szerelemre Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/legykepben/20130523-oszter-alexanda-szineszno-egyedul-neveli-kisfiat-axelot-es-nem-vagyik.html Hajdú Steve bemutatta középső ujjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130522-hajdu-steve-szinesz-a-heti-hetes-szereploje-nem-mindig-viselkedik.html Sarka Kata szépségversenyt kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hajdu-peter-cege-a-a-frizbi-entertainment-kft-megvasarolta-a.html