A képernyőn igazi keményfiút alakít, a magánéletben azonban aranyszívű férfi Malik Sándor Dávid, aki május elején családapa lett - tudta meg a Life.hu.

A SuperTV2 sorozatában Szöszit alakító színész gyermeke május másodikán jött a világra. "Szerencsére nagyon könnyű szülés volt. A feleségem, Gyöngyvér igazi hősként viselte a fájdalmakat, holott a kisfiunk, Márk Krisztián igazi nagy, hajas baba lett, 3960 grammal és 58 centivel született" - árulta el Malik, aki maga is ott volt a csodálatos pillanatokban.

Forrás: TV2
Seriff, Zénó és Szöszi

"Meglepően jól bírtam az apás szülést, nem lettem rosszul, holott a barátaim azzal riogattak, hogy nagyon kemény órák állnak előttem. Örülök, hogy a feleségem mellett lehettem a fiunk születésekor." A boldog család a tervezettnél egy kicsit tovább maradt a kórházban. "Márk fertőzést kapott, ezért csak egy hét után mehettünk haza, két nappal tovább maradtunk a szülészeten a tervezettnél, de szerencsére hamar rendbejött. Miután hazamentünk, már minden nagyszerűen alakult. A kisfiunk hamar átaludta az éjszakákat és gyorsan összeszoktunk. Most már kezdek belerázódni a feladatokba is, lassanként majd már talán meg is merem fürdetni" - nevetett a Bűnök és szerelmek sztárja.

Hujber csibészkedni tanítja a Voice énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hujber-ferenc-szinesz-es-gajer-balint-is-csatlakozott-az-ezer.html Végső búcsú Király Tamás divattervezőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-kiraly-tamas-divattervezotol-penteken-vesznek-vegso-bucsut-gyongyoson.html Nem marad munka nélkül Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szebeni-istvant-a-magyar-televizio-kirugott-hiradosat-a-sportklub-igazolhatja.html Elhunyt a legendás amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-steve-forrest-amerikai-szinesz-meghalt.html Nem fizet a biztosító Erőss Zsolt családjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-eross-zsolt-magyar-hegymaszo-eltunt-nem-fizet-utana-a-biztosito.html