Alamizsnát nem kér, viszont munkát keres Erőss Zsolt özvegye, aki férje tragikus halála után hirtelen családfenntartó lett.

Bár Erőss Zsolt kisebbik gyermeke, Csoma még csak egy éves, édesanyja most mégis arra kényszerül, hogy mihamarabb munkát találjon. Férje halála után ugyanis Sterczer Hildának kell eltartania a családját.

Forrás: RTL Klub/Fókusz

A némettanárként dolgozó asszony az utóbbi időben csupán néhány magántanítványt vállalt, de az ebből keresett pénz nem lesz elég arra, hogy fedezze kiadásaikat. Erőss özvegye azonban nem kér alamizsnát, hanem mihamarabb újra munkába szeretne állni, hogy a megtakarításaikat ne élje fel. "Mielőtt édesanya lettem, némettanárként dolgoztam.  Jelenleg is van három magántanítványom, de ebből nem fogunk tudni megélni. Nekem most elsősorban munkára van szükségem, olyanra, amit a gyerekek mellett is elvégezhetek. Szívesen tanítanék például egy nyelviskolában vagy akár előadásokat tartanék. Nem szeretném felélni minden tartalékunkat"- mondta aVasárnapi Blikknek az asszony.

Mint ismeretes Erőss Zsolt és társa, Kiss Péter a hét elején tűntek el a Kancsendzöngán 8000 méteres magasságban. Már nincs esély arra, hogy élve előkerüljenek.

Botrány a Magyar Színházban!http://www.life.hu/legykepben/20130524-botrany-tort-ki-a-magyar-szinhazban.html New York-i a legszebb strand Amerikábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130525-doktor-beach-dontott-a-new-yorkban-talalhato-east-hamptoni-main.html Újabb titkát árulta el a botrányos sportolónőhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szepesi-nikolett-magyar-uszono-edesanyja-betegsege-miatt-adta-fel-karrierjet.html Halálba vitte társait Fluor Tomihttp://www.life.hu/legykepben/20130524-flour-tomi-a-viva-comet-dijatado-jeloltje-egy-repulogep-szimulatoron.html Különleges játszóháza van Fásy Ádámnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-fasy-adam-megmutatta-titkos-szobajat-a-hal-a-tortan-adasaban.html