Tragédia - a spanyol rendőrség Murcia közelében megtalálta a 35 évesen elhunyt Ingrid Visser holttestét, aki korábban Európa-bajnokságot nyert a holland nőiröplabda-válogatottal - írja az origo.

Ingrid Visser és férje május 13-án tűntek el, nem sokkal azután, hogy Murciában bejelentkeztek egy szállodába. Kilenc nappal később megtalálták a bérelt autójukat a város egyik utcájában, őket azonban hiába keresték, egészen mostanáig.

Forrás: AFP
Ingrid (narancssárga mezben)

A rendőrség hétfőn reggel Murcia közelében a földbe ásva találta meg a két holttestet. A rendőrök nem erősítették meg, hogy a keresett párt találták meg, de egybehangzó sajtóértesülések ezt támasztják alá. Ingrid Visser 1995-ben nyert Eb-t a hollandokkal, 2009 és 2011 között egy murciai csapatban játszott.

Brutális részletek Szita Bence meggyilkolásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-elkezdodott-szita-bence-gyilkosainak-pere-a-kaposvari-torvenyszeken.html Tornádó volt a Nyírségbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-szabolcs-es-borsod-megyeben-pusztitott-a-vihar-a-nyirsegben-tornadot.html Megmenekült a haláltól az ABBA énekesnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130512-az-abbasztar-agnetha-faltskog-enekesno-ketszer-is-a-halal-torkabol.html Nem tudja túltenni magát apja halálán a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-zoe-saldana-szineszno-nem-tudja-tultenni-magat-apja-halalan.html