Másodfokon is Vágó István nyert az őt hitelrontásért perlő TV2 ellen. A Fővárosi Ítélőtábla május 28-án hozta meg döntését. Ezzel az ügy lezárult - tudta meg az [origo].

Vége Vágó István és a TV2 pereskedésének. A műsorvezető 2011-ben még azt mondta: szerinte politikai okok is lehetnek annak hátterében, hogy őt váratlanul elbocsátotta a TV2: ezt arra alapozta, hogy távozása után "egy jobboldali sajtótermék hirtelen a TV2 hirdetőjévé vált", így a csatorna nagyobb bevételhez jutott, illetve a Tényekhez a Hír TV-ből érkezett egy újságíró.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A TV2 beperelte hitelrontásért. Ahogy a Life.hu is megírta, a per 2012 januárjában kezdődött. Első fokon a bíróság a hírességnek adott igazat, a TV2 fellebbezett, de 2013. május 28-án a Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta az első fokú ítéletet, azaz Vágó István nem követett el hitelrontást. "Elutasították a TV2 keresetét, aminek én örülök. Érdekes, hogy az eddigi tárgyalásokon elég sok érdeklődő volt, most nem jelent meg a sajtó, talán a csatorna nem hívott oda senkit. Szeretném megköszönni a Társaság a Szabadságjogokért jogi segítését, azt, hogy a perben mellém álltak" - mondta a portálnak a műsorvezető.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Szakított Vastag Tomi és párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130528-vastag-tamas-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-szakitott-tancos-parjaval.html Fura tortával köszöntötték Gálvölgyi Jánosthttp://www.life.hu/legykepben/20130527-galvolgyi-janos-magyar-szinesz-meghatodott-65-szuletesnapjan.html Perelheti munkaadóját Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-szebeni-istvan-magyar-musorvezeto-20-millio-forintra-perelheti-egykori-munkaadojat.html Lecserélték a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szolnoki-peter-magyar-enekes-lett-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja.html Elhunyt Bárdy György színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-elhunyt-bardy-gyorgy-szinmuvesz.html