Megtalálta az egyensúlyt a karrier és család között VV Béci, azaz Young G - tudta meg a Life.hu.

Az újdonsült apuka legszívesebben minden percét kéthetes kislányával, Napsugárral töltené, de nem hanyagolhatja el rajongóit sem, akiknek köszönhetően a legjobb férfielőadó kategóriában jelölték a Viva Comet 2013 díjra.

Forrás: VV Béci hivatalos oldala

"A zenélés kicsit háttérbe szorult, ugyanis most én főzök, mosok, takarítok. Természetesen emellett fellépéseim is vannak, és a rajongókat sem hanyagolom el. És kiraktam egy új videót, hogy bebizonyítsam, érdemes vagyok a Viva Comet-díjra. Úgy érzem, hogy lehet a családot és a zenét is egyszerre csinálni, és ebben a kislányom is segít. Olyan kedves és aranyos, eszik, iszik, alszik, annyira csendes. Ebből áll az egész kis élete. Amikor éhes, akkor sem üvöltözik, fekszik az ágyában, kinyitja a szemét, csak nézeget és tátog. Én szoktam kicsit csipkedni, hogy ébresztő, kiabáljál már, hadd halljam a hangodat. Az anyukájának regenerálódni kell, ezért a házimunkákat én végzem. Ha megnyerem a díjat, a kislányomnak fogom ajánlani, hisz nekik, a családomnak köszönhetem a legtöbbet" - osztotta meg velünk VV Béci.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Leveteti ikrei őssejtjeit az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-kozma-orsi-enekesno-leveteti-szuletendo-ikrei-koldokzsinorveret.html Kisfia született a magyar rockernekhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-tankcsapda-egyuttes-gitarosanak-sidinek-kisfia-szuletett-gabor.html Vujity Tvrtko tudja, ki molesztálta az úszónőkethttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szepesi-nikolett-magyar-sportolot-molesztaltak.html Kórházba került a terhes szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-polgar-krisztina-a-nyolcadik-honapban-jar-terhessegevel-es-korhazba-kerult.html Caramel: "Tökjó minden"http://www.life.hu/legykepben/20130529-caramel-enekes-boldog-uj-szerelme-oldalan.html Világsztárt kapott ajándékba Kisóhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-aloe-blacc-soul-enekest-a-class-fm-elhozza-a-zold.html Terhes Mark Zuckerberg felesége?http://www.life.hu/legykepben/20130528-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-budapesten-sorozott-felesegevel.html Műcsecsemővel babázik a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-kovacs-patricia-magyar-szineszno-mucsecsemovel-gyakorolja-az-anyasagot.html Megint nyert a TV2 ellen Vágó Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-vago-istvan-musorvezeto-masodfokon-is-nyert-az-ot-hitelrontasert-perlo.html Újabb szereplő halt meg a népszerű sorozatbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-bill-pertwee-szinesz-a-csengetett-mylord-egyik-szereploje-86-eves.html