Viva Comet jelölt VIVA COMET-díj Young G házimunka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta az egyensúlyt a karrier és család között VV Béci, azaz Young G - tudta meg a Life.hu.

Az újdonsült apuka legszívesebben minden percét kéthetes kislányával, Napsugárral töltené, de nem hanyagolhatja el rajongóit sem, akiknek köszönhetően a legjobb férfielőadó kategóriában jelölték a Viva Comet 2013 díjra.

Forrás: VV Béci hivatalos oldala
Forrás: VV Béci hivatalos oldala

"A zenélés kicsit háttérbe szorult, ugyanis most én főzök, mosok, takarítok. Természetesen emellett fellépéseim is vannak, és a rajongókat sem hanyagolom el. És kiraktam egy új videót, hogy bebizonyítsam, érdemes vagyok a Viva Comet-díjra. Úgy érzem, hogy lehet a családot és a zenét is egyszerre csinálni, és ebben a kislányom is segít. Olyan kedves és aranyos, eszik, iszik, alszik, annyira csendes. Ebből áll az egész kis élete. Amikor éhes, akkor sem üvöltözik, fekszik az ágyában, kinyitja a szemét, csak nézeget és tátog. Én szoktam kicsit csipkedni, hogy ébresztő, kiabáljál már, hadd halljam a hangodat. Az anyukájának regenerálódni kell, ezért a házimunkákat én végzem. Ha megnyerem a díjat, a kislányomnak fogom ajánlani, hisz nekik, a családomnak köszönhetem a legtöbbet" - osztotta meg velünk VV Béci.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.