Első bálozó lesz Gáspár Győző lánya, Evelin. A különleges alkalomból egy kétmillió forintos ruhát kap, olyat, amilyet Jennifer Lopez is viselt.

Kirúg a hámból a Gáspár-család. A júniusi VIVA Comet-gálán mutatkoznak újra együtt a nagy nyilvánosság előtt, ahol Győzike nagyobbik lánya, Evelin első bálozó lesz. Nem aprózzák el a készülődést: ebből az alkalomból egy kétmillió forintos ruhakölteményt hozatott lányának Amerikából.

Fotó: Ritter Doron
Evelyn 2011-ben a Life.hu átalakításán

Ez az estélyi Jennifer Lopez egyik fellépő ruhájának kiköpött mása. "Első bálozó leszek, mert koromnál fogva még sosem vehettem részt semmilyen gálán. Nem mindegy, hogy miben vonulok végig a szüleimmel a vörös szőnyegen, ezért apa egy ugyanolyan hófehér ruhát rendelt, amilyet Jennifer Lopez viselt az American Idol döntőjében. A hozzá illő csodaszép karkötőt és nyakéket is kiválasztottam már a különleges cipővel együtt" - lelkendezett a BorsOnline-nak Evelin.

Forrás: AFP
J.Lo ruhája - ezt a fazont viseli majd Evelin?

Evelin egyébként rengeteget fogyott az utóbbi időben, igazi bombanő lett. A gála napján lesz 18 éves. "Mégsem azt ünneplem meg apuékkal, hanem a búcsú bulimat. A vakáció helyett ugyanis idén is a sulit választom, visszamegyek a másodikat befejezni Miamiba. Ugyanoda fogok járni, ahol tavaly tanultam" - árulta el.

Havasra fájt a foga Szász Endre feleségénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-havas-henriket-meg-akarta-maganal-kaparintani-lula-asszony-szasz-endre.html Kicsi bácsi védi a becsületéthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-kicsi-bacsi-masszor-szepesi-nikolett-masszorje-tagadja-az-ot-ert.html Új mániája van ByeAlexnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-byealex-enekesnek-ujabb-szenvedelye-van-az-orak.html Az ortodox pópa tüntette ki az Omegáthttp://www.life.hu/legykepben/20130605-kobor-janost-es-az-omegat-az-orosz-popa-tuntette-ki.html Bírálja Erőss Zsolt anyukája az expedíció-vezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eross-zsolt-elhunyt-hegymaszonk-edesanyja-bajtarsiatlansaggal-vadolta-meg-kollar-lajost.html Életfogytiglani börtön Szita Bence gyilkosainakhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eletfogytiglani-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-szita-bence-gyilkosait.html