Kistestvért kap Balássy Betty és Varga Feri kislánya, Rozi. Az énekesnő a legnagyobb közösségi oldalon tudatta a rajongóival a jó hírt, hogy ismét várandós. A Life.hu-nak mesélt a terveiről.

"Rozika már kétéves és terveztük, hogy legyen testvére is. Ez meglehetősen gyorsan sikerült, ugyanis amint megszületett az elhatározás, az első hónapban teherbe is estem, januárra várjuk a második gyermekünket" - árulta el Betty.

Forrás: Facebook/Balássy Varga

"A második hónap végén járok és sajnos kicsit émelygek. Rozival öt és fél hónapon keresztül hánytam, most igyekszem különböző praktikákkal csitítani a rosszullétet. Apró falatokat eszem, folyamatosan iszom" - tette hozzá az énekesnő, aki ezúttal nem tudja, hogy fiút, vagy lányt szeretne inkább. "Az első terhességem alatt kislányt szerettem volna, ami be is jött, mert nagyon jól elvagyunk Rozival. Most nem gondolkodom a nemén, a lényeg, hogy egészséges legyen" - tette hozzá a kismama, aki úgy tervezi, ezúttal is végigdolgozza a várandósság hónapjait. "Rozival a kilencedik hónap végéig színpadon álltam, és a szülés után egy héttel már újra dolgoztam. Most is ezt szeretném, hiszen meg sem engedhetem magamnak, hogy pihenőre menjek. Duettprodukcióval lépünk fel, furcsán is nézne ki Feri egyedül a színpadon" - nevetett Betty, aki a kislányuknak is elkezdett már mesélni arról, hogy testvére érkezik. "Játékosan már megosztottuk vele a hírt, de ennek súlyát természetesen még nem érzi."

Elhunyt Nádas György keresztlányahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-nadas-gyorgy-magyar-humorista-keresztlanya-elhunyt.html Janics Natasa egyelőre nem kell a szponzoroknakhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-douchevjanics-natasanak-a-botrany-ota-nincs-egyeni-szponzora.html Újabb botránykönyv van készülőbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-kozso-botranykonyvet-ir-a-zenei-elet-titikairol-ratja-le-a.html Két életmentő műtéten esett át Sas Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-sas-jozsef-humoristanak-eletmento-sziv-es-utoer-mutete-volt.html Nyáron is képernyőn az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/20130617-az-ejjel-nappal-budapest-az-rtl-klub-nepszeru-sorozata-nyaron.html