Így pofozkodnak a villamosvezetők

pofon Oroszország villamosvezető ütés Magyarország mankó kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idehaza egy állapotos nőn csattant a pofon, míg Oroszországban egy mankós embernek mosott be az ideges sofőr.

Nagy vihart kavart az a hír, hogy a 4-es villamos vezetője Budapesten felpofozott egy nőt, akiről kiderült, hogy hathónapos terhes. A felháborító történetet ide kattintva a blogon elolvashatod. Oroszországban azonban sokkal durvább dolog történt: egy mankóval közlekedő gyalogos tartotta fel a villamost. A sofőrnek hamar elszállt a türelme... Olvasd el az egész sztorit itt.

Forrás: MTI/Soós Lajos
Forrás: MTI/Soós Lajos

Combino

Janics Natasa egyelőre nem kell a szponzoroknakhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-douchevjanics-natasanak-a-botrany-ota-nincs-egyeni-szponzora.htmlÚjabb botránykönyv van készülőbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-kozso-botranykonyvet-ir-a-zenei-elet-titikairol-ratja-le-a.htmlKét életmentő műtéten esett át Sas Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-sas-jozsef-humoristanak-eletmento-sziv-es-utoer-mutete-volt.htmlNyáron is képernyőn az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/20130617-az-ejjel-nappal-budapest-az-rtl-klub-nepszeru-sorozata-nyaron.htmlKilopták a telefont a sztárpár táskájábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130615-varga-viktor-baratnojenek-elloptak-a-telefonjat-a-viva-cometen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.