Válik Hujber Ferenc és felesége, Cynthia. Ennek ellenére a gyerek miatt továbbra is egy fedél alatt laknak - tudta meg a Bors.

Hujber Feri és neje múlt héten jelentették be, hogy válnak. Valószínű, hogy a nyitott házasságot nem bírta tovább elviselni a feleség, bár ezt a színész tagadja. Most megszólalt végre Cynthia is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"El fogunk válni, de közös fedél alatt maradunk, és Noelt is közösen neveljük" - mondta az asszony. Egy szakember a Borsnak azt mondta: "Cynthia a legjobbat próbálja biztosítani a fiának, ezért még a legrosszabbat is vállalja. De közben reménykedik, hogy a férfi még visszatér hozzá."

Megszólalt Hujber Feri a válásárólhttp://www.life.hu/szeress/20130619-hujber-ferenc-magyar-szinesz-megszolalt-a-valasaval-kapcsolatosan.html Befellegzett Hujber Feri házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20130613-hujber-feri-szinesz-es-felesege-cynthia-hazassaganak-vege.html Húsz éven át alkoholista volt Hujber Ferihttp://www.life.hu/legykepben/20130430-hujber-ferenc-magyar-szinesz-husz-eve-massziv-alkoholista-volt.html Hujber Feri paleolit diétával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120704-hujber-feri-paleolit-dietaval-tartja-formaban-magat.html