verés forgatás videoklip Való Világ VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól helybenhagyták és véresre verték VV Cristofelt. Az egykori valóságshow-szereplő leforgatta utolsó videoklipjét.

A véres képsorok csupán a kamerának szóltak, ugyanis elkészült Cristofel új és egyben utolsó videoklipje - írja a Blikk.hu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Örülök, hogy elkészült ez a videó, azonban a közeljövőben már csak komolyabb dolgokkal szeretnék foglalkozni. Korábban szinte bármibe belefogtam, de ma már sokkal óvatosabb vagyok. Elegem lett a bántó kritikákból és a rosszindulatú emberekből, ezért most már nem érdekel, hogy mit szólnak mások a videóhoz" - fakadt ki a valóságshow-hős, aki elmondása szerint barátnőjének köszönheti, hogy érettebb lett. A klipben egyébként egy másik egykori villalakó, Leonidasz is feltűnik.

"A videó azoknak szól, akik azt szeretnék, hogy Cristofel ne munkálkodjon tovább. A botrányhős egy utolsó klippel búcsúzik zenei pályafutásától, rajongóitól és ellenrajongóitól egyaránt. Szerintem jól sikerült" - tette hozzá nevetve VV Leonidasz, aki nem először dolgozott együtt VV Cristofellel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.