Jól helybenhagyták és véresre verték VV Cristofelt. Az egykori valóságshow-szereplő leforgatta utolsó videoklipjét.

A véres képsorok csupán a kamerának szóltak, ugyanis elkészült Cristofel új és egyben utolsó videoklipje - írja a Blikk.hu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Örülök, hogy elkészült ez a videó, azonban a közeljövőben már csak komolyabb dolgokkal szeretnék foglalkozni. Korábban szinte bármibe belefogtam, de ma már sokkal óvatosabb vagyok. Elegem lett a bántó kritikákból és a rosszindulatú emberekből, ezért most már nem érdekel, hogy mit szólnak mások a videóhoz" - fakadt ki a valóságshow-hős, aki elmondása szerint barátnőjének köszönheti, hogy érettebb lett. A klipben egyébként egy másik egykori villalakó, Leonidasz is feltűnik.

"A videó azoknak szól, akik azt szeretnék, hogy Cristofel ne munkálkodjon tovább. A botrányhős egy utolsó klippel búcsúzik zenei pályafutásától, rajongóitól és ellenrajongóitól egyaránt. Szerintem jól sikerült" - tette hozzá nevetve VV Leonidasz, aki nem először dolgozott együtt VV Cristofellel.

 

Szepesi Niki: "Egy résznél sírtam el magam"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130623-szepesi-niki-egy-resznel-sirtam-el-magam-szily-nora.html Jelek, hogy a főnököd egy pszichopatahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130516-jelek-hogy-a-fonokod-egy-pszichopata.html Egy kis retró: felfújható melltartóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130620-lifenight-a-felfujhato-melltarto-az-1950es-evekben.html Íme a világ legstílusosabb ebehttp://www.life.hu/legytrendi/20130620-lifenight-ime-a-vilag-legstilusosabb-kutyaja.html Johnny Depp indiánoknak mutatta be új filmjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-johnny-depp-komancs-indianoknak-mutatta-be-eloszor-uj-filmjet-a.html Mással él, de nem válik a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/szeress/20130623-massal-el-szoke-zoltan-szinesz-de-nem-valik-el-a.html Kicsit gebe lett Colin Firthhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130621-colin-firth-szinesz-sokat-fogyott-egy-filmszerep-kedveert.html Hihetetlen! George Michael már 50 éveshttp://www.life.hu/szorakozz/20130623-george-michael-brit-popenekes-50-szuletesnapjat-unnepli-junius-25en.html A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html