A híres hegedűművész kihagyhatatlan ajánlatot kapott egy tengeren túli kiadótól, ezért családjával együtt elhagyja Magyarországot, és ingázni fog a két kontinens között.

Edvin örül a lehetőségnek, de azt mondja, nem szakad teljesen el hazánktól, hiszen pár havonta hazajönnek. A hegedűvirtuóz az RTL Klub reggeli műsorában mesélt minderről és feleségével azt is elárulták, hogy két kisfiúk jövőjét hogyan képzelik.

Forrás: Facebook/EdvinMarton

"Amerikában egy kiadónál szerződést kaptam három lemezre. A rajongóim nagyon örülnek, mert négy éve nem adtam ki lemezt, most rákényszerülök, hogy zenéket írjak. Fontos, hogy mindig kreáljak valamit, ez a lételemem. Minden évben kell egy lemezt kiadnom, úgyhogy elég sok kreatív gondolatra lesz szükségem. Most hétfőn utazunk el és legközelebb szeptemberben jövök haza a margitszigeti élő koncertemre" - mesélte Edvin.
A költözés a gyerekek életét is gyökeresen megváltoztatja, az ő beilleszkedésükről és taníttatásukról is meséltek a szülők.
"Fontos nekünk, hogy milyen körülményeket választunk a gyerekek miatt, a játszótér, az óvoda. Már találtunk is egy nagyon jó óvodát, amikor télen kint töltöttünk két hónapot Miamiban. Ott már beleilleszkedtek egy olyan közösségbe, ami az gondolom, hogy nagyon ideális mind a két gyerek számára" - árulta el a művész felesége, Adrienn.
"Szerencsénk is van az oviban, mert van magyar óvó néni, így magyarul is tudnak kihez szólni, amellett, hogy folyamatosan angolul beszélnek. Jót fog tenni nekik, hogy más kultúrákat is megismernek" - folytatta Edvin.

 

Elismerést kapott ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-byealex-enekes-ezust-plakettet-kapott-matolcsy-gyorgytol-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Radics Gigi egyre merészebben öltözködikhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-kivagott-ruhaban-szexisen-bulizott.html Húga babáján gyakorol Peller Annahttp://www.life.hu/legykepben/20130626-peller-anna-magyar-szineszno-huga-kisbabajan-gyakorol-az-anyasagra.html Életfogytiglant is kaphat a gyilkossággal megvádolt sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-aaron-hernandez-amerikaifuttbal-sztar-eletfogytiglan-bortonben-maradhat.html Tengerparton romantikáznak Hujberékhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-hujber-ferenc-magyar-szinesz-es-felesege-egyutt-nyaralnak-mikozben-valofelben.html