Tihanyi-Tóth Csaba egy éve kezdett el jobban odafigyelni az étkezésére és sikerült leadnia pár kilót anélkül, hogy megvonta volna magától a finom falatokat - tudta meg a Life.hu.

Csabának még sportolnia sem kellett ahhoz, hogy egészségesebbnek érezze magát. A színész úgy tapasztalta, elég, ha odafigyel és mértékletesen étkezik, a kilók pedig szépen lassan leolvadtak róla.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Hosszú ideje szénhidrátmentes diétán vagyunk a kedvesemmel és minden nap egy ehhez igazodó menüt rendelünk. Nagyon meg vagyunk elégedve ezzel az étkezési formával, mert ebéd után sokkal könnyebbnek érezzük magunkat és este már nem vagyunk éhesek. Ezzel az apró odafigyeléssel már hat kilótól szabadultam meg úgy, hogy nem vontam meg magamtól a finomságokat. Ettől függetlenül néha elcsábulunk, és ha éppen a Balatonon megkívánunk egy lángost, természetesen veszünk és jóízűen elfogyasztjuk" - mesélte a színész.

Próbára tette férjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gombos-edina-kivalo-haziasszony-megis-majdnem-megmergezte-ferjet-albertot.html Farkas Bertalan után újabb magyar készül az űrbehttp://www.life.hu/legykepben/20130626-istenes-benceet-farkas-bertalan-keszitette-fel-egy-urutazasra.html Kiss Ramóna lefújta az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/legykepben/20130627-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-szunetelteti-eskuvoszervezoi-tevekenyseget.html Kiborult a támadások miatt ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-byealex-enekes-ezust-plakettet-kapott-matolcsy-gyorgytol-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Radics Gigi egyre merészebben öltözködikhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-kivagott-ruhaban-szexisen-bulizott.html