Az énekesnő apukája újranősült, de sem Beyoncé, sem testvére, Solange nem mentek el az esküvőre.

Mostohát kapott Beyoncé. Édesapja, Mathew Knowles, aki korábban a menedzsere is volt, elvette az egykor modellként dolgozó Gena Charmaine Avery-t Houstonban. A pár másfél éve járt jegyben. Előző feleségétől és egyben gyermekei anyjától, Tinától 2011-ben vált el 31 évnyi házasság után.

Forrás: AFP

A lányoknak nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy most egy mostohaanyával bővült a család. Sem Beyoncé, sem testvére, Solange nem vett részt apjuk esküvőjén. A 61 éves újdonsült férj úgy fogalmazott: "A lányok sajnos fontos elfoglaltságaik miatt nem tudtak osztozni örömömben." Bár Beyoncé valóban turnézik, honlapja szerint az esküvő napján, június 30-án épp nem lépett fel. Húga viszont igen, Glastonbury-ben.

 

Utálja saját hangját Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-beyonce-enekesno-bevallotta-hogy-nem-birja-elviselni-sajat-hangjat.html Ilyen lapos Beyoncé hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130619-beyonce-enekesno-megmutatta-feszes-lapos-hasat-es-ezzel-cafolta-a.html Csontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.html Intim fotó Beyoncéről és kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130609-beyonce-amerikai-enekesno-intim-fotot-tett-kozze-a-blogjan-kislanyarol.html Sosem látott képek kerültek elő Beyoncérólhttp://www.life.hu/szepulj/20130529-lifenight-sosem-latott-tablokepek-kerultek-elo-a-grammydijas-rb-enekesnorol.html