Veszélyes tablettát szedett a színésznő, kis híján tragédiával végződött a karcsúsodás.

Belebetegedett a fogyókúrába Gregor Bernadett. A színésznő olyan "természetes alapanyagú" szert használt, amelytől csontsoványra fogyott, állandóan pörgött és csaknem kiszáradt - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A barna szépségnek egyik ismerőse ajánlotta az ismeretlen eredetű szert. Már az gyanús lehetett volna, hogy kereskedelmi forgalomban "még" nem volt kapható, csak nála lehetett rendelni. "Nemrég híradásokból jöttem rá, hogy veszélyes szert szedhettem. Arra lettem figyelmes, hogy lötyög rajtam minden ruha, és állandóan ittam volna. Az evés viszont eszembe sem jutott" - emlékezett vissza Bernadett a néhány hónappal ezelőtti esetre. Hozzátette: először azt hitte, megtalálta a csodaszert, de a mellékhatások egyre kínzóbbak voltak. "Amikor rájöttem, hogy baj van, azonnal orvoshoz mentem, aki haladéktalanul letiltott a szerről" - mondta a pórul járt színésznő.

 

Elvitték Jennifer Lawrence Oscar-díjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130723-jennifer-lawrence-szineszno-oscardijara-a-szulei-vigyaznak.html Peller Mariannt elzavarta a férje otthonrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130722-peller-mariann-musorvezetot-elzavarta-a-ferje-otthonrol.html Új kutyával vigasztalódik Növényi Norberthttp://www.life.hu/legykepben/20130722-novenyi-norbert-olimpiai-birkozo-bajnok-uj-kutyat-fogadott-a-csaladba.html Hiteltartozása miatt eladta autóját Zana Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-zana-jozsef-magyar-szinesz-eladta-autojat-hogy-rendezni-tudja-lakashitelet.html Breaking! Megszületett VV Ágica kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20130723-szogeczki-agi-a-valo-vilag-egykori-szereplojenek-kisfia-patrik-megszuletett.html