Ganxsta Zolee csőd siker színész Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József saját maga állt ki az autópiacra, hogy eladja autóját. A bevételből a lakáshitelét akarja rendezni és segíteni szeretne fiának, a szorult helyzetben lévő Ganxsta Zolee-nak is.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Zana azért került nehéz helyzetbe, mert kezességet vállalt, amikor fia nagy értékű házat vásárolt részben hitelből.

Forrás: MTI/Sándor Katalin
Forrás: MTI/Sándor Katalin

A svájci frank drágulása miatt Ganxsta Zolee már bedőlhetett volna a hiteltörlesztéssel, ha édesapja nem segít rajta. Csakhogy már Zanának sincs mihez nyúlnia, ezért adta el az autóját. Saját maga gurult ki vele az autópiacra, ahol személyes varázsának köszönhetően csakhamar vevőt is talált a meggypiros, megkímélt állapotú járgányra. "Azt mondta a vevő, egy negyvenes férfi, ha a kocsi olyan sokáig szolgálja majd őt, ahogy én a színpadon a közönségemet, akkor már nem is kell másikat vennie. Azt is bevallotta, ha nem az enyém az autó, meg sem veszi, mert nagyobbat akart. Aztán látta, hogy csak 36 ezer kilométert futott, ezért belecsapott a markomba" - mondta a Blikknek a színész, aki 900 ezer forintért vált meg a kocsitól, és az emberek szeretetének köszönhetően egy kicsit a depressziójáról is elfeledkezett a sikeres napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.