A világbajnok motoros két hónappal ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, amiből még mindig nem sikerült teljesen felépülnie. Talma bízik a gyógyulásban és abban, hogy motorra tud még szállni.

A sportoló sérülését nem egy bukásnak köszönheti, hanem egy felrobbanó alkatrésznek. "Most már sokkal jobban vagyok, habár még nem tudok magamtól járni, szükségem van a mankóra. Nem egy egyszerű törés volt, az orvosom úgy magyarázta el, hogy olyan volt a baleset, mintha a sípcsontomat meglőtték volna közelről egy nagy kaliberű fegyverrel. Szilánkosra tört a csont, és most van benne 10 csavar és egy hosszú lemez" - mesélte Talmácsi a Mokka stúdiójában.

Fotó: Nógrádi Attila - Origo

Gábor lábát az elmúlt időszakban többször is meg kellett műteni a felmerülő komplikációk eredményeként. Az elviselhetetlen fájdalom miatt pedig még az is megfordult a fejében, hogy amputáltatja a lábát.
"Lényegében minden komplikáció, ami történhet műtét során az megtörtént, ezért kellett négyszer operálni a lábamat. Hatalmas fájdalmaim voltak és egy gyengébb pillanatomban azt is mondtam, hogy csináljanak bármit a lábammal, csak a fájdalom szűnjön meg. Persze ezt már utólag látom, hogy butaság lett volna, de nagyon nehéz két hónapon vagyok túl."

Fotó: Nógrádi Attila - Origo

A motorosnak most már csak türelmesnek kell lennie, hogy a rehabilitáció és a gyógytorna meghozza a kívánt eredményt. Talmácsi pechsorozatát maga mögött hagyva ma már pozitívan áll a jövőhöz.
"Több sérülésem is volt mostanában, év elején állkapocscsonttörésem, most meg a lábam. Ez egy rossz év eddig, de most már remélem, hogy ezt letudtam."

Szex a fesztiválon: gondold meg a nyári kalandot!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-sulyos-egeszsegugyi-kovetkezmenyei-lehetnek-a-fesztivalokon-kialakulo-egyejszakas-kalandnak.html Súlyosan beteg kisfiún segít az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130730-esztergalyos-cecilia-magyar-szineszno-sulyosan-beteg-kisfiun-segit.html Folytatják a Beverly Hills-i zsarut Eddie Murphy-velhttp://www.life.hu/legykepben/20130731-a-beverly-hillsi-zsaru-folytatasara-keszul-eddie-murphy-szinesz.html Fiatalon szülne Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-muri-eniko-magyar-enekesno-megtudta-hogy-mit-tartogat-a-jovoje.html Simon Cowell barátja feleségét ejtette teherbehttp://www.life.hu/legykepben/20130731-egyik-legjobb-baratjanak-a-feleseget-ejtette-tehetbe-simon-cowell-az.html Majdnem elvesztette értékeit Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-kamaras-ivan-magyar-szinesz-a-kekszalagon-megijedt-hogy-elveszitette-lakaskulcsait.html Angelina Jolie a legjobban kereső színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130731-angelina-jolie-a-legjobban-kereso-szineszno-2012-juniusatol-2013-juniusaig.html