Külön pihenőszobát szeretne Lilu, akit nagyon zavar műsorvezetőtársa, Istenes Bence állandó pörgése. A fiatal műsorvezetőnek be nem áll a szája, hiperaktivitásával azonban olykor már az őrületbe kergeti Lilut - írja a Blikk.

Lilu is elismerte, néha csakugyan úgy érzi, lehetetlen befogni műsorvezetőtársa száját, akiből szinte folyamatosan ömlenek a mondatok. "Bence úgy beszél, hogy közben egyáltalán nem vesz levegőt. Egy mondata nagyjából egy óráig tart, aztán mikor azt hiszem, hogy vége, befejezte, azonnal belekezd a következőbe. Már mondtam neki, hogy legalább néha hagyjon nekem egy-egy nyugis órát, mert Bence mellett elég nehéz" - mondta Lilu.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Lilu szerint jobban pörgök, mint a négyéves kisfia, és hogy sem Balázs, sem pedig Stohl Buci mellett nem tapasztalt korábban ilyet. Oké, ez igaz, általában eléggé pörgős vagyok, talán túlzottan is, ő pedig néha nyugalomra vágyna" - hadarta Bence, aki hamarosan az ország legnézettebb műsorát, az X-Faktort vezetheti partnernőjével.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

 

Újra iskolapadba ül Szily Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130729-szily-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-ismet-iskolapadba-ul.html Kibékült testvérével Fodor Zsókahttp://www.life.hu/legykepben/20130802-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-magdi-anyusa-kibekult-venezuelaban-elo.html Ismét Bárdos András mondja a hírekethttp://www.life.hu/legykepben/20130801-bardos-andras-ismet-hiradot-vezethet-de-felesege-mate-kriszta-nelkul.html Zoltán Erika házassága még nem volt mélypontonhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-zoltan-erika-magyar-enekesno-hazassaga-meg-sosem-kerult-melypontra.html Elköltözött Budapestről Harsányi Leventehttp://www.life.hu/legykepben/20130729-harsanyi-levente-az-mtva-musorvezetoje-elkoltozott-budapestrol.html Autószerelőnek készült Tompos Kátyahttp://www.life.hu/legykepben/20130726-tompos-katya-magyar-szineszno-gyermekkent-autoszerelonek-vagy-kiralylanynak-keszult.html