Galambos Dorina csak az esküvőjén viselt klasszikus ruhát, a Sziget fesztiválon már extrém öltözékben jelent meg.

A Mrs. Colombo együttes énekesnője nem akarta, hogy vele és pár napja tartott esküvőjével bárki is foglalkozzon, személye mégsem maradt észrevétlen. Dorina, aki 10 év együttélés után Pély Barna, a United együttes frontemberének a felesége lett, a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján vadító neonszínekben jelent meg.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Míg férje a színpadon zenélt, addig egy férfivel iszogatott a VIP részben. Szinte minden szem különleges öltözékére szegeződött, a pink tüllszoknyához húzott neonzöldes sárga felsőrészre és az ehhez viselt fekete, halálfejes tornacipőre, amelyben sárgászöld neon cipőfűző virított.

Fotó: Life.hu
Dorina kedden este ismét kitűnt a tömegből neonzöld felsőjével

 

Szerelmes évfordulót ünnepelt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szekeres-adrienn-enekesno-15-hazassagi-evfordulojat-unnepelte.html Feléli tartalékait Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szebeni-istvan-egykori-hirados-meg-mindig-munkanelkuli-feleli-tartalekait.html Talpig öltönyben fesztiválozott a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20130806-schmuck-andor-oltonyben-fesztivalozott-a-politikus-uj-baratnojevel-lindaval.html Új csajával romantikázott Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/szeress/20130807-leonardo-dicaprio-szinesz-uj-modell-baratnojevel-toni-garrnnal-romantikazott-ibizan.html A zsenik menjenek magántanulónak?http://www.life.hu/anyaskodj/20130716-magantanulok-es-iskolaba-jarok-elonyok-es-hatranyok.html Megtámadta a rák Dustin Hoffmanthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-dustin-hoffman-szinesz-daganatos-betegseget-sikeresen-kezeltek.html Összeházasodott Galambos Dorina és Pély Barnahttp://www.life.hu/szeress/20130803-osszehazasodott-galambos-dorina-enekesno-es-pely-barna-a-united-egyuttes.html Pély Barna: "A rivalizálás megmérgezi a kapcsolatot"http://www.life.hu/legykepben/20120709-pely-barna-szerint-a-rivalizalas-megol-minden-kapcsolatot-egy.html