Sziget 2013 fesztivál Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karrierje mellett a magánéletére is szeretne koncentrálni Osvárt Andrea, aki a Szigeten szórakozott a napokban.

A Sziget VIP részében mulatott Osvárt Andrea, aki egyszerű farmersortjában és felsőrészében, smink nélkül nem volt egy feltűmő jelenség, valószínűleg ezért is öltözött fel így. A Life. hu fotósa kiszúrta a korábban Olaszországban élő színésznőt, aki nem akarta, hogy bedarálja az olasz stresszes filmipar, inkább hazaköltözött. Magyarországon szeretne élni és itthon keresi a szerelmet. A Bors szerint egy ismeretlen férfi társaságában mutatkozott a szépség a fesztiválon.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Sosem tudtam elképzelni, hogy a gyerekeimet Rómában neveljem fel. Claudio - akivel 5 évig voltam együtt - ezt nagyon megszenvedte. Érezte, hogy nekem Róma csak egy állomás. Én Magyarországon vagyok otthon, ezért nem is akartam túlságosan kötődni. Ő már gyereket szeretett volna - én akkor 27 éves voltam -, ezért különváltak az útjaink. A 2009-es kapcsolatom is olyan volt, amiről valószínűleg tudat alatt éreztem, hogy nem fogunk összeházasodni" - nyilatkozta tavasszal sztárszerzőnknek, Szily Nórának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.