A karrierje mellett a magánéletére is szeretne koncentrálni Osvárt Andrea, aki a Szigeten szórakozott a napokban.

A Sziget VIP részében mulatott Osvárt Andrea, aki egyszerű farmersortjában és felsőrészében, smink nélkül nem volt egy feltűmő jelenség, valószínűleg ezért is öltözött fel így. A Life. hu fotósa kiszúrta a korábban Olaszországban élő színésznőt, aki nem akarta, hogy bedarálja az olasz stresszes filmipar, inkább hazaköltözött. Magyarországon szeretne élni és itthon keresi a szerelmet . A Bors szerint egy ismeretlen  férfi társaságában mutatkozott a szépség a fesztiválon.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Sosem tudtam elképzelni, hogy a gyerekeimet Rómában neveljem fel. Claudio - akivel 5 évig voltam együtt - ezt nagyon megszenvedte. Érezte, hogy nekem Róma csak egy állomás. Én Magyarországon vagyok otthon, ezért nem is akartam túlságosan kötődni. Ő már gyereket szeretett volna - én akkor 27 éves voltam -, ezért különváltak az útjaink. A 2009-es kapcsolatom is olyan volt, amiről valószínűleg tudat alatt éreztem, hogy nem fogunk összeházasodni" - nyilatkozta tavasszal sztárszerzőnknek, Szily Nórának.

Nagyon hasonló Kamarás és Szellő életehttp://www.life.hu/legykepben/20130807-szello-istvan-rtl-klub-hiradosa-es-kamaras-ivan-szinesz-tragediaja.html Nagyfia lett Győrfi Pál bulipartnerehttp://www.life.hu/legykepben/20130809-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-is-a-szigeten-bulizott.html Lola furcsán vallott szerelmet egy énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130809-lola-es-czutor-zoltan-jelelve-vallottak-egymasnak-szerelmet-a-sziget.html Meghalt a veterán hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130809-karen-black-hollywoodi-szineszno-74-eves-koraban-meghalt-los-angelesben.html Újabb bronzérem a vívó vb-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130809-szasz-emese-bronzermet-szerzett-a-budapesti-vivovilagbajnoksag-noi-parbajtor-versenyeben.html