Halálra zúzta magát a londoni olimpia megnyitójára James Bondként ejtőernyővel érkező kaszkadőr.

A 41 esztendős Mark Sutton szerdán a svájci Alpokban vesztette életét, Marigny közelében, ahol egy háromnapos wingdiving rendezvényen vett részt. Az egykori katona brit sajtójelentések szerint a levegőben sikláshoz használt speciális ruhában ugrott ki egy helikopterből, és egy sziklakiszögellésnek csapódva halálra zúzta magát.

Forrás: AFP
A londoni olimpián 2012-ben

A tapasztalt kaszkadőr tavaly a James Bondot alakító Daniel Craig dublőreként érkezett ejtőernyővel az olimpiai megnyitóra a II. Erzsébet királynőt "helyettesítő" kollégája kíséretében. A szárnyas repülőruhát viselők jó ideig siklanak a levegőben, és csak ezt követően nyitják ki az ejtőernyőjüket a landoláshoz. Elképzelhető, hogy a tragédiáról videofelvétel is készült, mert a svájci-francia határ közelében zajló rendezvényen a világ húsz legjobb szárnyasruhása vett részt, és az eseményeket filmezték.

Így láthattuk a kaszkadőrt tavaly a nyitóünnepségen:

Forrás: MTI

Epilepsziás sofőr gázolt az Örs vezér terénhttp://www.life.hu/legykepben/20130815-epilepszias-sofor-gazolt-az-ors-vezer-teren-egy-ketgyermekes-anya.html Laky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.html Meghalt Sipos Edit vízilabdázóhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-sipos-edit-vilag-es-europabajnok-vizilabdazo-sulyos-betegseg-utan-rakban.html Legyőzte az agydaganat a híres dobosthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-jon-brookes-a-the-charlatans-dobosa-44-evesen-meghalt.html