Magyar idő szerint hétfőn hajnali háromkor mondta ki az igent Andy Vajna és Palácsik Tímea.

Andy Vajna és Palácsik Tímea családtagok, közeli barátok és világsztárok körében, a nyilvánosság kizárásával házasodtak össze - írja a Blikk. Az esküvő helyi idő szerint vasárnap este volt Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Azt egyelőre nem tudni, vajon Tímea ezt a merészen kivágott ruhát választotta végül, vagy egy másik több milliót érő darabba bújt. A lap úgy tudja, Palácsik Tímea családtagjai napokkal a ceremónia előtt Los Angelesbe repültek és addig ott maradnak vendégségben, amíg a pár nászútra nem utazik.

Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Megküzdött a túlélésért Andy Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-andy-vajna-magyar-szarmazasu-producer-megkuzdott-a-rakkal.html Andy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.html Sugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/szeress/20120914-sugarzik-roluk-a-boldogsag-remekul-nez-ki-andy-vajna-es.html