A kereskedelmi csatornák vetélkedőinek egyik legnagyobb vesztese Bálint Antónia. Az exszépségkirálynőnek sosem sikerül az első körnél tovább jutnia, és ahogyan hónapokkal ezelőtt a Szombat esti lázból, úgy most a TV2 Mr és Mrs-éből is azonnal távoznia kellett.

Úgy tűnik azonban, hogy Toncsi kezd hozzászokni a pofonokhoz. Amíg a táncos műsorból való kiesése után napokig játszotta a hattyú halálát, addig a csütörtök esti sztárpár-show kudarcát követően mosolyogva nyilatkozott a TV2 kamerái előtt, csupán annyit mondott vállat vonogatva, hogy "mentem volna tovább". A közösségi oldalán már kicsit bővebben osztotta meg gondolatait:
"Kár, hogy két pont miatt estünk ki. Két ponttal kevésbé ismerjük egymást, mint Majkáék. A pontszámok alapján legalábbis..." 

Forrás: TV2

Tény, hogy Bálint Antónia és Tereh István kapcsolata nem tekint vissza hosszú múltra. Az Első Emelet zenésze pedig nem titkolja, nagyon nehéz dolga van az egykori szépségkirálynővel. "Hat évig egy zárt közösséget alkotott kislányával, Babikával. Természetes, hogy nehezen engednek be az életükbe. Ahhoz, hogy Toncsi elfogadjon, a kislányának is el kell fogadni és fordítva" - vélekedett a férfi.  

 

Nagy a baj az egyetemekenhttp://www.life.hu/legykepben/20130913-csak-az-idei-szemeszterre-tudnak-tervezni-az-anyagi-gondokkal-kuzdo.html