A férfi továbbra is tagadja, hogy molesztálta az egykori úszónőt. Becsületsértésért feljelentést tesz.

Szembesítették Szepesi Nikit állítólagos molesztálójával, Kicsi bácsival. A Frizbi szombati felvételén néztek először szembe egymással azóta, hogy az úszónő Én, a szexmániás című könyvében arról ír, kislányként az egyik gyúró fogdosta, nyalogatta.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

Ahogy a Life.hu is megírta, még Vujity Tvrtko is alátámasztotta Szepesi állítását, miszerint az egyik masszőr több alkalommal molesztálta. Bár a lány a rendőrségi tanúvallomásán kívül soha sehol nem nevezte nevén molesztálóját, Kicsi bácsi állítja, magára ismert. A vádakat továbbra is tagadja, sőt feljelentést tesz a rendőrségen - tudta meg a Blikk"Hajlandóvagyok mindenre, akár hazugságvizsgálatra is, mert én ilyet nem csináltam! A lány azt írta le, hogy a mellét szopogattam, végigcsókolgattam a hasát, és utána a nemi szervét is csurgó nyállal nyaltam. Nem szégyen ez rám nézve? Fel fogom jelenteni becsületsértésért. Nekem az egész életemet tönkretette!" - jelentette ki Kicsi bácsi, aki azt is sérelmezi, hogy a botrány miatt már ujjal mutogatnak rá az utcán. Hozzátette: "Ha valaki szexuális bűncselekményt követ el, megérdemli a büntetést. De én ilyet nem tettem!"

 

Megbántotta apját könyvével Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20130903-megbantotta-edesapjat-szepesi-jozsefet-szepesi-niki-a-botranykonyvvel.html "Lemocskoskurvázták" Szepesi Nikithttp://www.life.hu/legykepben/20130828-szepesi-niki-magyar-botranyhosnot-rengetegen-kritizaltak-kemeny-szavakkal-illettek.html Kikosarazták Szepesi Nikithttp://www.life.hu/legykepben/20130829-szepesi-niki-magyar-uszono-botranyhosnot-kikosarazta-egy-vivo.html Férjhez megy Szepesi Nikihttp://www.life.hu/szeress/20130725-szepesi-nikolett-magyar-botranyhosno-egykori-uszono-ferjhez-megy.html Felnőttfilmekbe csábítják Szepesi Nikithttp://www.life.hu/legykepben/20130708-szepesi-nikolett-magyar-uszono-pornofilmes-ajanlatokat-kapott.html