Schell Judit egy új színdarab kedvéért kitanulta a légiutas-kísérői szakma csínját-bínját, és bár nem repkedett ide-oda a nagyvilágban, ő is került már szerelmi háromszögbe, mint az általa játszott karakter - tudta meg a Life.hu.

Tökéletesen mozognak a színésznők, Schell Judit, Gubás Gabi és Tóth Eszter a repülőgép fedélzetén, remekül szemléltetik a biztonsági eszközök használatát, és kedvesen kínálgatják az alkalmi utasokat testre simuló szexis egyenruhájukban. Judit a széles mosoly ellenére retteg a fedélzeten: "Csak fel ne szálljon a gép!" - fohászkodik, de nem is fog. A színésznők a Thália Színház hamarosan bemutatásra kerülő darabjában, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című darabjában játszanak légiutas-kísérőket, akik szerelmi sokszögbe keverednek egy francia sztárépítésszel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Még több fotóért kattints a képre!

"Tetszenek a nőies foglalkozások. Dekoratívnak, kedvesnek, harmonikusnak kell lenni. Nagyon jó szakma lenne ez számomra, ha nem minden a levegőben történne, csak a földön gurulna a gép. Tartok a repüléstől, a nagy számok törvénye alapján, ha minél többet utazom, előbb-utóbb történik valami. Amióta gyerekeim vannak inkább őket féltem, ha egyedül utazom, akkor nagy félsz nincs bennem, maximum ez volt megírva, gondolom. De állítólag nem a géppel lesz problémám" - osztotta meg velünk Judit, akinek az életében, a színdarabbal megegyezően, akadt olyan szituáció, ahol nem csak ketten voltak egy kapcsolatban. "Akkor még nem tudtam, de nem sokkal később bizonyosságot szereztem róla. De sejtettem előre, hogy előbb-utóbb kiderül."

Sarka Kata megmutatta, mi rejtőzik a torkábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130919-sarka-kata-dalra-fakadt-menny-a-pokolba-forgatasan-a.html Megkergette a víziló a sztárséfethttp://www.life.hu/legykepben/20130918-kovacs-lazart-a-teve-paprikan-futo-a-sef-legyen-veled.html Szerelmesek csaphatnak össze az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-az-rtl-klub-xfaktoraban-es-a-tv2-voiceaban-testverek-szecsi.html Meglőtték Gesztesi Mátéthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-az-agyekara-kapott-loveseket.html Szextanácsadó lett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130919-szabo-zsofi-szineszno-kozossegi-oldalan-szextanacsokat-osztogat.html Hatalmas nyeremény ütötte Lali markáthttp://www.life.hu/legykepben/20130918-az-ejjel-nappal-budapest-lalija-tobb-tizezer-forintot-nyert.html Végre észhez tér Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130918-liptai-claudia-szineszmusorvezeto-visszater-a-joban-rosszban-cimu-sorozatba.html