légiutas kísérő színésznő repülőgép megcsalás szerelmi háromszög Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schell Judit egy új színdarab kedvéért kitanulta a légiutas-kísérői szakma csínját-bínját, és bár nem repkedett ide-oda a nagyvilágban, ő is került már szerelmi háromszögbe, mint az általa játszott karakter - tudta meg a Life.hu.

Tökéletesen mozognak a színésznők, Schell Judit, Gubás Gabi és Tóth Eszter a repülőgép fedélzetén, remekül szemléltetik a biztonsági eszközök használatát, és kedvesen kínálgatják az alkalmi utasokat testre simuló szexis egyenruhájukban. Judit a széles mosoly ellenére retteg a fedélzeten: "Csak fel ne szálljon a gép!" - fohászkodik, de nem is fog. A színésznők a Thália Színház hamarosan bemutatásra kerülő darabjában, a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című darabjában játszanak légiutas-kísérőket, akik szerelmi sokszögbe keverednek egy francia sztárépítésszel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Még több fotóért kattints a képre!

"Tetszenek a nőies foglalkozások. Dekoratívnak, kedvesnek, harmonikusnak kell lenni. Nagyon jó szakma lenne ez számomra, ha nem minden a levegőben történne, csak a földön gurulna a gép. Tartok a repüléstől, a nagy számok törvénye alapján, ha minél többet utazom, előbb-utóbb történik valami. Amióta gyerekeim vannak inkább őket féltem, ha egyedül utazom, akkor nagy félsz nincs bennem, maximum ez volt megírva, gondolom. De állítólag nem a géppel lesz problémám" - osztotta meg velünk Judit, akinek az életében, a színdarabbal megegyezően, akadt olyan szituáció, ahol nem csak ketten voltak egy kapcsolatban. "Akkor még nem tudtam, de nem sokkal később bizonyosságot szereztem róla. De sejtettem előre, hogy előbb-utóbb kiderül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.