Egy kelet-magyarországi férfi nyerte meg a lottóötöst, aki egy csapásra több mint 3 milliárd forinttal lett gazdagabb. Az új milliomos napok óta részeg.

Tíz éve azonos számokkal játszik a szerencsés nyertes, aki nem tudta magában tartani a titkot. Amikor megkérdezték tőle, honnan ez a nagy jókedv, kibökte: megütötte a főnyereményt, amit a 10 éve állandó számaival ért el.

"Az, hogy ő nyert, tény, nem is volt nehéz kiszedni belőle, hogy miért ünnepel már két napja" - árulta el a Blikknek az irigyelt lottónyertes állítólagos barátja, akit elmondása szerint igencsak megviselt, amikor az újdonsült milliárdos a pajtásai előtt kijelentette: egy forintot sem ad a barátainak, minden pénzt magára és a családjára fog költeni.

Forrás: Thinkstock

"Hogy a nyertes szelvényt Nyíregyházán adták-e fel, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Semmi olyat nem közlünk, ami közelebb vihet bárkit a nyertes azonosításához, legfeljebb  hónapok múlva" - mondta el  a napilapnak Mészáros Zsuzsa, a Szerencsejáték Zrt. kommunkációs munkatársa.

 

Szerelme miatt költözött új lakásba Tibi bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20130925-devenyi-tibor-retro-dj-uj-lakasban-kezdett-uj-eletet.html Milyen segédeszközöket használ Hujber?http://www.life.hu/legykepben/20130924-szily-nora-hujber-ferenc-soma-a-szexrol-segedeszkozokrol-szadomazorol-es.html Visszavonul Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/legykepben/20130924-vujity-tvrtko-riporter-musorvezeto-azt-tervezi-jovore-visszavonul.html Anyukájával mustrál pasikat az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130923-volgyi-zsuzsi-enekesno-a-viasat3-szerelem-a-lathataron-cimu.html Nincs még neve Szekeres Nóri babájánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130924-szekeres-nora-tv2-babavilag-cimu-musoranak-vezetoje-hatalmas-pocakja.html Elajándékozzák Mary Zsuzsi ruháithttp://www.life.hu/legykepben/20130909-klapka-gyorgy-a-gyermekrak-alapitvanynak-es-rajongoknak-ajanlotta-fel-mary.html