nyertes lottó alkohol milliárd lottónyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kelet-magyarországi férfi nyerte meg a lottóötöst, aki egy csapásra több mint 3 milliárd forinttal lett gazdagabb. Az új milliomos napok óta részeg.

Tíz éve azonos számokkal játszik a szerencsés nyertes, aki nem tudta magában tartani a titkot. Amikor megkérdezték tőle, honnan ez a nagy jókedv, kibökte: megütötte a főnyereményt, amit a 10 éve állandó számaival ért el.

"Az, hogy ő nyert, tény, nem is volt nehéz kiszedni belőle, hogy miért ünnepel már két napja" - árulta el a Blikknek az irigyelt lottónyertes állítólagos barátja, akit elmondása szerint igencsak megviselt, amikor az újdonsült milliárdos a pajtásai előtt kijelentette: egy forintot sem ad a barátainak, minden pénzt magára és a családjára fog költeni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

"Hogy a nyertes szelvényt Nyíregyházán adták-e fel, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Semmi olyat nem közlünk, ami közelebb vihet bárkit a nyertes azonosításához, legfeljebb hónapok múlva" - mondta el a napilapnak Mészáros Zsuzsa, a Szerencsejáték Zrt. kommunkációs munkatársa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.