Napokkal ezelőtt brutális gyilkosság történt Soroksáron: megerőszakoltak és megfojtottak egy kocogó nőt. A gyilkosnak még arra is volt ideje, hogy levetkőztesse áldozatát. A rendőrség időközben öt embert fogott el a gyilkossággal kapcsolatban.

Sűrű bozótba ráncigálta támadója azt a 36 éves nőt, aki szokásos esti kocogására indult csütörtök este, mielőtt megtámadták. Ahogy a Life.hu is megírta, a kerékpárúton kocogó Krisztinát megerőszakolták és hátulról megfojtották. A kisgyermekes családanya egy kisfiút, Rolandot és férjét hagyta hátra.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Az asszony mindössze 8-900 méterre volt otthonától - a házaktól már távolabb, egy bozótosokkal taglalt mezőn -, amikor megtámadták. Krisztina minden este hat kilométert futott, általában fél óra után mindig hazaért - kivéve aznap. Férje indult keresésére, aki mellé közben a rendőrök is kiérkeztek. A Blikk úgy tudja, az áldozatot meztelenül, véresen találták meg, szinte felismerhetetlen volt, annyira összeverték; egy zsineggel fojtották meg. Krisztina anyósa a lapnak elárulta, már az asszony fia is tud a történtekről, nem tudták előle titkolni a tragédiát. Azt is hozzátette, a rendőrség egyelőre hallgat, csak találgatni tudnak, pontosan mi történhetett.

"Öt napja minden összefolyik, olyan, mintha a sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet, aztán elvitték magukkal az én lelkemet is" - idézte a férjet a hvg.hu. Schobert Norbert személyesen is ismerte az áldozatot. A fitneszguru közösségi oldalán szigorúan azt követeli, állítsák vissza a halálbüntetést. Időközben öt embert fogott el a rendőrség a gyilkossággal kapcsolatban - az asszony gyilkosát vagy gyilkosait hétfő óta 14 fős nyomozócsoport keresi.

 

Az utcán támadtak rá az ismert humoristárahttp://www.life.hu/legykepben/20130926-galla-miklos-humoristat-haza-elott-tamadtak-meg-a-hatterben-feltekenyseg.html Figyelem! Ezt tedd, ha támad a kutya!http://www.life.hu/anyaskodj/20130828-figyelem-ezt-tedd-ha-tamad-a-kutya.html Túl a fenyegetőzésen - megtámadták Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130902-reszeg-fiatalok-tamadtak-alfoldi-robert-szinesz-rendezore-szentendren.html