családanya gyilkosság rendőrség kocogás támadás nyomozás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal ezelőtt brutális gyilkosság történt Soroksáron: megerőszakoltak és megfojtottak egy kocogó nőt. A gyilkosnak még arra is volt ideje, hogy levetkőztesse áldozatát. A rendőrség időközben öt embert fogott el a gyilkossággal kapcsolatban.


Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Az asszony mindössze 8-900 méterre volt otthonától - a házaktól már távolabb, egy bozótosokkal taglalt mezőn -, amikor megtámadták. Krisztina minden este hat kilométert futott, általában fél óra után mindig hazaért - kivéve aznap. Férje indult keresésére, aki mellé közben a rendőrök is kiérkeztek. A Blikk úgy tudja, az áldozatot meztelenül, véresen találták meg, szinte felismerhetetlen volt, annyira összeverték; egy zsineggel fojtották meg. Krisztina anyósa a lapnak elárulta, már az asszony fia is tud a történtekről, nem tudták előle titkolni a tragédiát. Azt is hozzátette, a rendőrség egyelőre hallgat, csak találgatni tudnak, pontosan mi történhetett.

"Öt napja minden összefolyik, olyan, mintha a sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet, aztán elvitték magukkal az én lelkemet is" - idézte a férjet a hvg.hu. Schobert Norbert személyesen is ismerte az áldozatot. A fitneszguru közösségi oldalán szigorúan azt követeli, állítsák vissza a halálbüntetést. Időközben öt embert fogott el a rendőrség a gyilkossággal kapcsolatban - az asszony gyilkosát vagy gyilkosait hétfő óta 14 fős nyomozócsoport keresi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.