gyilkosság Kamilla walesi hercegnő szexuális szokás Károly herceg brit királyi család titok Napló Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi hercegnő állítólag naplót vezetett, amelyben a brit királyi család szaftos szexuális szokásait is kivesézte.

Botrány a láthatáron! Diana hercegnő állítólag a brit uralkodó családra nézve kínos, intim részleteket is leírt a naplójában. Miután világossá vált számára, hogy házassága Károllyal hamarosan véget ér, papírra vetette a herceg hancúrozásait szeretőjével, Kamillával, aki ma már Károly felesége. De más családtagok sem ússzák meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Diana a Károllyal történő válás után állítólag fel akarta használni a jegyzeteket, nehogy elszakadjon fiaitól. Érdekes, hogy 18 hónappal azután, hogy a szívek királynője Párizsban életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, valaki belopózott a Kensington-palotába és ellopta a naplót - írja a Female First. Alan Power oknyomozó újságíró szerint ha valaha napvilágra kerül ez a jegyzet, az komolyan veszélyeztetheti a brit monarchiát. "Olyanok is szerepeltek benne, hogy Károly mit szeretett az ágyban, kikkel feküdt le, de utalások voltak egy idősebb királyi személyre és egy férfi szolgálóra is" - mesélte az újságíró, aki szerint nem baleset történt és egyértelmű, hogy Lady Di-t emiatt ölték meg. A gyilkosság-elmélet egyébként nem új keletű: a Scotland Yard állítólag nemrég újraindította a nyomozást, mert új információk birtokába jutottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.