Végre kiderül, hogy hogyan is nézett ki a fiatal Andy Vajna, akit alacsony, pocakos, állandóan szivarozó, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztosként ismert meg az ország. Tényleg hasonlítana Schobert Norbira?

A SuperTV2 Hal a tortán című műsora csütörtöki adásában a vendéglátó, Vajna felesége, Tímea olyat mutat, amit még senki sem láthatott: férje egyik fiatalkori fényképét. Tímea szerint Andy fiatalkorában Schobert Norbira hasonlított - vagy Norbi hasonlít a fiatal Vajnára?
"Itt van rólad egy régi fénykép" - ugratta Szebeni a fitneszgurut, aki igencsak rácsodálkozott a 25 év körüli Vajnára.

Forrás: TV2
Schobert Norbi és a fiatal Andy Vajna fotója

"Igy nézek ki most én?" - döbbent meg Norbi, mire Timi, hogy csökkentse a pillanat drámaiságát, azonnal rávágta. "A  szájtartásban és a mosolyban némi hasonlóságot fedeztem fel" - vélekedett az ifjú feleség, aki kifejtette, hogy a hasonlattal senkit sem akart megbántani.

Milliomos lett Frei Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20131003-frei-tamas-ujsagiro-riporter-hetvenmillio-forintot-keresett-konyveivel.html Orosz Barbi bánja a lefújt esküvőthttp://www.life.hu/legykepben/20131003-orosz-barbara-nmusorvezeto-banja-a-lefujt-eskuvot.html A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.html Gáspár Győző szabadlábon maradhathttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131002-gaspar-gyozo-mediaszemelyiseg-es-felesege-felfuggeszett-bortonbuntetest-kapott.html Anya lett a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131002-anya-lett-a-szepsegkiralyno-dobo-agi.html