Ráduly Botond Manó a romániai X-Faktorban dobogós helyezést ért el. A magyar tehetségkutatóban Tóth Gabinak viszont nem kellett a vérpofi énekes.

Manó a romániai X-Faktorban az élő show-kban is megmutathatta magát a közönségnek. Sőt, akkori menyasszonya az egyik élő műsorban megjelent a színpadon esküvői ruhában, hogy maximális támogatásáról biztosítsa a fiút. A szerelemnek vége lett, és Botond Magyarországra jött. Remélte, hogy Budapesten is színpadra léphet az X-Faktor döntőjében - tudta meg a Blikk.

Forrás: RTLKLUB
Manó itt még örült a továbbjutásnak

Ha bejutott volna a legjobb tizenkettő közé, X-Faktor-történelmet ír, mivel két országban is énekelhetett volna az élő show-ba. Tóth Gabi azonban nem szavazott neki bizalmat. Bár nagy tehetségnek tartja a fiút, a csapatába nem választotta be. "Merész vállalás volt eljönni ide, de jól tetted. Nagy hatással voltál ránk, de még fel kell szabadulnod" - magyarázta Gabi, majd útjára engedte a srácot. Manót megviselte a döntés, mert nagy vágya volt, hogy Magyarországon is sikert arathasson. "Természetesen fájt, és csalódás volt, hogy nem jutottam be az élő show-ba, de el kellett fogadnom a helyzetet. Nehéz megmondani, miért estem ki, de az biztos, hogy erős volt a mezőny. Ráadásul hét énekes közül kellett választani. Sajnos most nem fértem bele" - kesergett Botond.

Már most vitát gerjeszt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-mar-most-vitat-gerjeszt-bozsek-mark-az-rtl-klub-.html Ducimodell lett Molnár Anikó - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-ducimodell-lett-molnar-aniko-katz-david-videoja-riporterunk-divatbemutaton.html Nem megy Las Vegasba az Attractionhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-nem-megy-las-vegasba-az-angol-britains-got-talentgyozelem-utan.html Rekord hideg volt mahttp://www.life.hu/legykepben/20131003-az-orszagos-es-a-fovarosi-napi-minimumhomersekleti-rekord-is-megdolt.html Milliomos lett Frei Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20131003-frei-tamas-ujsagiro-riporter-hetvenmillio-forintot-keresett-konyveivel.html