Dömsödi Gábor felkészült arra, hogy a Friderikusz és Hajdú serpája voltam című bulvárkönyve kiveri a biztosítékot Hajdúnál. De nem bánta meg, hogy közkinccsé tette egykori kollégájához fűződő viszonyát.

Hajdú Péter előszeretettel perel, ha valaki olyat ír róla, ami nem tetszik neki. Jól tudja ezt egykori kollégája is, így felkészülten várja a kiadóval együtt az ügyvédi felszólításokat. A Life.hu információi szerint Hajdú ügyvédje, dr. Mester Csaba már több felszólító levelet is elküldött a könyvből elsőként részleteket megjelenítő napilap kiadójának.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Annyira felkészültünk a perekre, hogy ügyvédem tanácsára nem is válaszolok egy olyan kérdésre, hogy állok-e a Hajdú Péter által kezdeményezett perek elébe. Hajdú, ha megkérdezne engem, mint egykor, mint atyai barátját, azt tanácsolnám, hogy meg ne próbáld! Ráfázol. Péter inkább összpontosítson arra a 120 millióra, ami még csak első fokon dőlt el a  Sanoma kiadóval szemben, és arra, amivel tartozik Batiz Andrásnak. Csak utána jövök én. Mert egyszerre ez sok, nagy megpróbáltatás lesz. A könyv a perektől pedig csak jobban fogy. Ha a kiadó egyik munkatársát idézem, pereket indítani lehet, de nyerni nehéz. Fel vagyunk készülve" - mondta Dömsödi Gábor, aki szerint a bíróságon nehéz lesz bizonyítani, hogy a kabátja hajtókájánál vagy a gallérjánál fogva lökte át Hajdút a másik terembe.

"Hajdú Péter egyetlenegy médiumnak fog nyilatkozni ebben az ügyben, és ez nem a Life. hu" -mondta megkeresésünkre Dr.Mester Csaba.

Betegen állt színpadra az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-elso-elo-adasabol-az-mdc-esett.html Halász Judit: A fájó dolgokat elfelejtemhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-halasz-judit-muvesz-a-tv2-suss-fel-nap-cimu.html Eckert Anikó: Megviselt a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-elso-alfoldi-robert-mentoraltja-eckert.html Rabszolgaként dolgoztattak egy férfithttp://www.life.hu/legykepben/20131014-honapok-ota-fizetseg-nelkul-dolgoztattak-es-bantalmaztak-kisberen-egy-idos.html Háziasszony lett Antal Timibőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-antal-timi-az-xfaktor-tavalyi-masodik-helyezettje-haziasszony-lett.html Danics Dóra nem gondol a győzelemrehttp://www.life.hu/legykepben/20131010-az-rtl-klub-xfaktorjanak-versenyzoje-danics-dora-mentorarol-geszti-peterrol.html