Endrei Judit műsorvezető könyv puttony botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy ismert televíziós arc, Endrei Judit volt jelen Dömsödi Gábor, Friderikusz és Hajdú serpája voltam című botránykönyvének a sajtóbemutatóján. Az egykori MTV-s műsorvezető még nem olvasta a könyvet, de kíváncsi lett rá, hogy kollégája végre kipakol-e a köztévé korábbi viszonyairól - tudta meg a Life.hu.

Forrás: www.endreijudit.hu
Forrás: www.endreijudit.hu



"Drukkolok neki, hogy sikeres legyen a könyve. Nem is gondoltam, hogy egy nagy hátizsákban cipeli ezeket a régi dolgokat. Idefelé jövet azon töprengtem, hogy minden ember cipel a hátán puttonyokat, amiben olyan dolgok vannak, amin nem tud változtatni, viszont nyomja. Remélem, hogy ezzel a könyvvel Gábor megszabadult a terhétől és mostantól már könnyebb lesz neki. Amikor tavasszal megtudtam, hogy könyvet ír, akkor azt mondtam neki, hogy már annyi írás megjelent és mindig csalódtam. Csak ígérték, hogy megírják a televíziózásról a valóságot, de soha nem az jelent meg. Ő azt ígérte, hogy tényleg nyilvánosságra hozza, ami akkor történt. Kíváncsi lettem" - osztotta meg velünk gondolatait Judit, aki hozzátette, nem szokott nosztalgiázni az elmúlt világ dicsősége miatt.

Dömsödinek jól esik Judit szolidalitása, ugyanis Hajdú 45 millió forintra perli a féltett titkokat leleplező könyvért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.