Csak egy ismert televíziós arc, Endrei Judit volt jelen Dömsödi Gábor, Friderikusz és Hajdú serpája voltam című botránykönyvének a sajtóbemutatóján. Az egykori MTV-s műsorvezető még nem olvasta a könyvet, de kíváncsi lett rá, hogy kollégája végre kipakol-e a köztévé korábbi viszonyairól - tudta meg a Life.hu.

Endrei Juditot régi barátság köti Dömsödihez, aki közös televíziós éveik alatt még arra is rávette a műsorvezetőnőt, hogy autókat teszteljen. Nem barátok, nem ápolnak napi kapcsolatot, mégis megmaradt a szimpátia a két egykori királyi tévés között.

Forrás: www.endreijudit.hu"Drukkolok neki, hogy sikeres legyen a könyve. Nem is gondoltam, hogy egy nagy hátizsákban cipeli ezeket a régi dolgokat. Idefelé jövet azon töprengtem, hogy minden ember cipel a hátán puttonyokat, amiben olyan dolgok vannak, amin nem tud változtatni, viszont nyomja. Remélem, hogy ezzel a könyvvel Gábor megszabadult a terhétől és mostantól már könnyebb lesz neki. Amikor tavasszal megtudtam, hogy könyvet ír, akkor azt mondtam neki, hogy már annyi írás megjelent és mindig csalódtam. Csak ígérték, hogy megírják a televíziózásról a valóságot, de soha nem az jelent meg. Ő azt ígérte, hogy tényleg nyilvánosságra hozza, ami akkor történt. Kíváncsi lettem" - osztotta meg velünk gondolatait Judit, aki hozzátette, nem szokott nosztalgiázni az elmúlt világ dicsősége miatt.

Dömsödinek jól esik Judit szolidalitása, ugyanis Hajdú 45 millió forintra perli a féltett titkokat leleplező könyvért.

Balázsék túl messzire mentekhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-musorvezetok-megsertettek-egervari-sandor-halott.html Politikusok is érintettek a nyelvvizsgaügybenhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-politikusok-is-erintettek-a-nyelvvizsgaugyben-ok-is-vasaroltak-a-hamis.html A legpornósabb kérdés (18+)http://www.life.hu/legykepben/20131015-sasha-grey-tobb-pornooscar-birtokosa-katz-davidnak-adott-interjut.html Csodás családi fotókkal búcsúzik Ágicahttp://www.life.hu/legykepben/20131009-szogeczki-agi-elhagyja-az-orszagot-csodas-babakepekkel-bucsuzik.html