Forrnak az indulatok Csobot Adél körül

X-Faktor Csobot Adél mellbimbó műsorvezető baki Istenes Bence Alföldi Róbert villantás After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába teltek el napok, még mindig tart a kommentáradat Csobot Adél és az X-Faktor Facebook-oldalán. Amíg a lány elhíresült mellbimbó-villantását sokan, főleg a férfinézők, örömmel üdvözölték, addig néhány Csobot-fanon kívül a műsorvezetői teljesítményét ismét pellengérre állították. Jogosan.

Bár Adélnak kétségkívül rengeteg rajongója van, abban még ők is megegyeznek, a lánynak nem kellene műsort vezetnie. Sokan dicsérik a szépségét és bőven akadnak olyanok is, akik az idei versenyzők helyett inkább a játékosan kacér nagyváradi lányt látnák az X-Faktor élő színpadán. Volt, aki arra sem volt rest, hogy megszámolja, a nem egészen egyórás élő adás során az énekesnő huszonhatszor bakizott és az is előfordult, hogy a kérdései értelmezhetetlenek voltak. A stúdió összes vendége röhögőgörcsöt kapott, miután Alföldi hosszasan beszélt "lányai" teljesítményéről. Na, persze, nem a színész váltotta ki a derültséget, sokkal inkább Adél értelmezhetetlen kérdése, amivel Róberthez fordult: "És a versenyzők?"

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Volt olyan kommentelő, aki odáig ment, hogy kijelentette, csupán élő díszletnek állították a késő esti műsorban Istenes Bence mellé barátnőjét, más pedig tudni véli, hogy Adél műsorvezetőként való szerepeltetésével az lehet a cél, hogy bolondot csináljanak az egyébként bájos lányból.
"Még egy normális mondat nem hagyta el a száját. Meg kellene tanulni beszélni, kedves Adél. Nagyon gáz vagy!" - üzent a lánynak az egyik kommentelő. Egy másik néző pedig a legszívesebben beszédtanárhoz küldené a hadarva beszélő és a saját mondandójába folyton belezavarodó Csobotot, de akadt olyan is, aki a munkaerőpiac oldaláról közelítette meg a kérdést és a követketőképpen fakadt ki: "Adél az After -X-ben, a média szakon végzettek meg munkanélkülin vagy külföldön vannak..." - fakadt ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.