Hiába teltek el napok, még mindig tart a kommentáradat Csobot Adél és az X-Faktor Facebook-oldalán. Amíg a lány elhíresült mellbimbó-villantását sokan, főleg a férfinézők, örömmel üdvözölték, addig néhány Csobot-fanon kívül a műsorvezetői teljesítményét ismét pellengérre állították. Jogosan.

Bár Adélnak kétségkívül rengeteg rajongója van, abban még ők is megegyeznek, a lánynak nem kellene műsort vezetnie. Sokan dicsérik a szépségét és bőven akadnak olyanok is, akik az idei versenyzők helyett inkább a játékosan kacér nagyváradi lányt látnák az X-Faktor élő színpadán. Volt, aki arra sem volt rest, hogy megszámolja, a nem egészen egyórás élő adás során az énekesnő huszonhatszor bakizott és az is előfordult, hogy a kérdései értelmezhetetlenek voltak. A stúdió összes vendége röhögőgörcsöt kapott, miután Alföldi hosszasan beszélt "lányai" teljesítményéről. Na, persze, nem a színész váltotta ki a derültséget, sokkal inkább Adél értelmezhetetlen kérdése, amivel Róberthez fordult: "És a versenyzők?"

Forrás: RTL Klub

Volt olyan kommentelő, aki odáig ment, hogy kijelentette, csupán élő díszletnek állították a késő esti műsorban Istenes Bence mellé barátnőjét, más pedig tudni véli, hogy Adél műsorvezetőként való szerepeltetésével az lehet a cél, hogy bolondot csináljanak az egyébként bájos lányból.
"Még egy normális mondat nem hagyta el a száját. Meg kellene tanulni beszélni, kedves Adél. Nagyon gáz vagy!" - üzent a lánynak az egyik kommentelő. Egy másik néző pedig a legszívesebben beszédtanárhoz küldené a hadarva beszélő és a saját mondandójába folyton belezavarodó Csobotot, de akadt olyan is, aki a munkaerőpiac oldaláról közelítette meg a kérdést és a követketőképpen fakadt ki:  "Adél az After -X-ben, a média szakon végzettek meg munkanélkülin vagy külföldön vannak..." - fakadt ki.

Csobot Adél mellbimbói megzavarták Istenes Bencéthttp://www.life.hu/legytrendi/20131027-csobot-adel-mellbimboi-es-dekoltazsa-az-afterx-musorban.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Csobot Adél és Istenes Bence külföldre szöktekhttp://www.life.hu/szeress/20130728-horvatorszagi-nyaralasukon-hoztak-rendbe-kapcsolatukat-csobot-adel-es-istenes-bence.html Csobot Adél megirigyelte szerelme tánctudásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130403-csobot-adel-megirigyelte-szerelme-istenes-bence-tanctudasat-a-szombat.html Csobot Adél: "Nem szabad összeomlanom"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130127-csobot-adel-nem-szabad-osszeomlanom-szily-nora-interjuja.html Csobot Adél interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130126-szily-nora-televizios-musorvezeto-riporter-ujsagiro-portre-interjut-keszitett-csobot.html Eltáncol Csobot Adél mellől Istenes Bencehttp://www.life.hu/legykepben/20130122-istenes-bence-a-havazin-musorvezetoje-tancol-az-rtl-ii-.html