úszónő szex botránykönyv Szepesi Nikolett szexmánia munkanélküli olimpikon botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy gondban van most a kétkönyves "írónő", Szepesi Niki, mert míg könyvei és szexsztorijai szinte mindenkit érdekeltek, addig ő maga jelenleg senkinek sem kell, legalábbis ami a munkaadókat illeti. A 25 éves lány ugyanis jó ideje nem talál munkát.

"Amikor megírtam a könyvet, abba bele sem gondoltam, hogy nem tudok majd elhelyezkedni. Tisztában voltam vele, hogy nagy port kavar az Én, a szexmániás című könyvem, de eszembe sem jutott, hogy munkanélküli leszek miatta" - nyilatkozta a Blikknek az egykori úszó, aki most szembesült azzal, hogy az elmúlt hónapok eseményei mekkora hátrányt is okoztak a számára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szepesit minden igyekezete ellenére be sem hívják az állásinterjúkra, pedig a fiatal lány újra munkához akar látni. "Nagyon szeretnék már elhelyezkedni. A könyvek után szerencsére befolyt egy komolyabb összeg, ami miatt nem is panaszkodom, de azért jó lenne folyamatos, biztos jövedelemre szert tenni" - meséli csalódottan Niki, aki most döbbent rá arra, hogy nemcsak ismertségre tett szert, hanem igen nagy hátrányra is azzal, hogy teljesen kitárulkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.