gyilkosság rendőrség kocogás hazugságvizsgálat hívás férj Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség úgy döntött, Kardos Lajost, a Soroksáron futás közben meggyilkolt nő férjét, hazugságvizsgálatra hívják. A férfi a Life.hu-nak elmesélte, hogy azonnal vállalta a procedúrát.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krisztinát szeptember 25-én futás közben brutálisan meggyilkolták. Holttestét végül az otthonukhoz közeli bozótosban férje találta meg a rendőrök segítségével. Kardos Lajost az ügyben már többször kihallgatták, most pedig hazugságvizsgálatnak is alávetették.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

"Amikor a nyomozóhatóság megkérdezte tőlem, hogy vállallom-e, én igent mondtam. Egyáltalán nem izgultam, nem én öltem meg a feleségemet. De nyomasztottak a kérdések, rossz erről beszélni" - árulta el a Life.hu-nak a megtört férfi, akinek nagyon hiányzik a felesége. "A körülményekhez képest jól vagyok. Úgy érzem, hogy ennél nagyobb kínszenvedést nem kaphat az ember, állítólag ennél már csak a gyerek halála lehet rosszabb. Szörnyű megalázó még kimondani is, hogy kínhalált halt a feleségem."

A férfit, akit több órán át faggattak a rendőrök, különösen megviselte, hogy minden kérdésre igennel kellett válaszolnia: "Megölte a feleségét?", "Igen".

"Lehet tanút is hazugságvizsgálatra küldeni, nem zárja ki a törvény. De elsősorban a sértettet és a szóba jöhető elkövetőt szokták poligráfos vizsgálatra küldeni" - nyilatkozta oldalunknak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Kérdőjelek az ügyben:
Érthetetlen, miért meztelenítette le gyilkosa Krisztinát. A nő ugyanis egy testhez tapadó nadrágban ment futni. Amikor megtalálták a holttestét, sem ez, sem a pólója nem volt rajta, a cipője azonban igen. A nadrágot viszont csak a lábbelivel együtt vehette volna le a nőről az elkövető, hiszen a sztreccsnadrágot lehetetlen úgy lehúzni, hogy az ne vigye magával a cipőt is. A kérdés csak az, hogy gyilkosa levágta-e a nadrágot áldozatáról, vagy miután lemeztelenítette, inkább visszaadta rá a sportcipőt.



Rubint Réka kibékült az anyósávalhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-rubint-reka-fitness-edzo-kibekult-ferje-schobert-norbi-edesanyjaval.htmlKiderült Lilu titkos vágyahttp://www.life.hu/legykepben/20131106-lilu-az-xfaktor-musorvezetoje-japan-rajongo.htmlNekimentek Görög Zitánakhttp://www.life.hu/legykepben/20131105-gorog-zita-szepsegenek-titka-nem-az-ossejt.htmlRetteg Juszt Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-juszt-laszlo-musorvezeto-retteg-hogy-ket-kutyajat-lelottek.htmlCsenge eltűnik a képernyőrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-katzvideo-az-osszeeskuvok-szepsege-csenge-eltunik-a-kepernyorol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.