fashion week Párizs utazás szerelem Orosz Barbara műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terepfelderítés céljából egyedül utazott el Párizsba Orosz Barbara, aki nem árulta el, pontosan miért tartózkodott a francia fővárosban.

Öt napot töltött Párizsban Orosz Barbara, aki nemcsak kipróbálta új, profi fényképezőgépét, hanem egy trendi nőhöz illően ruhákat és cipőket is vásárolt.
"Csak annyit árulhatok el, hogy készülök egy új műsorral, amit kora nyáron kezdünk forgatni és köze lesz az utazáshoz is. Egy nagyon összetett dolog, amit az én cégem készít, én vagyok a producere is. Ez az út egy dupla terepfelderítés volt, a vásárlási lehetőségek és üzlet terén is" - nevetett Barbi, aki több új ruhával tért haza.

Forrás: Facebook/Orosz Barbara


"A shoppingolást nem lehetett kihagyni, már a neten előre kinéztem, hogy hová fogok benézni. A fiatal divattervezők exkluzív üzleteiben böngésztem, és természetesen nem üres kézzel tértem haza. Vásárlásmániás vagyok, most sem tudtam ellenállni a csábításnak. Egy zöld színű róka keppet, egy napszemüveget, jó pár ruhát és egy táskát vettem. Szerencsére már nem kell becsempésznem a ruhákat a gardróbba, a párom jól áll a vásárlási mániámhoz" - osztotta meg velünk a műsorvezető, aki az újbóli összeköltözést tervezi ügyvéd barátjával, akivel fél éve külön élnek, és amibe Barbi nagyon belefogyott.


Kamerák előtt meghúzták Mádai Vivienthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-sp-madai-vivien-es-a-tv2-megasztarbol-megismert-nagy-adri.htmlÖsszeomlott a Youtubehttp://www.life.hu/legykepben/20131118-osszeomlott-a-youtube-hetfon-ejszaka.htmlNehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.