Sziget Fesztivál műsorvezető szingli ügyvéd Orosz Barbara költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara bevallotta, hogy véget ért a kapcsolata ügyvéd kedvesével, dr. Pap Lajossal. A férfi a napokban elköltözött a műsorvezető lakásából, ahol együtt éltek.

Egyedül, azaz barátnőivel bulizott a Sziget VIP részében Orosz Barbara, aki ismét szingliként éli az életét. A híresztelésekkel ellentétben csak a napokban és nem korábban szakított a férfivel, akivel tavasszal már lemondta az esküvőjét, de a pár továbbra is együtt élt Barbara lakásában.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Ismét szingli vagyok és nagyon élvezem. De ugyanakkor azon vagyok, hogy megpróbálom újraépíteni a kapcsolatomat Lajossal, aki túl messzire nem került tőlem a szakítás után sem. Egy ismerősöm közeli lakását bérelte ki a körútnál. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán fog-e nekem hiányozni. Akkor még minden rendben volt köztünk, amikor az első pletykák szárnyra kaptak a szakításunkról, most viszont vége. Azóta minden este a barátnőimmel bulizom" - osztotta meg a Life.hu-val a Tűsarok műsorvezetője, aki az elmúlt időszak nagyon megviselt, lefogyott, és 36-os lett a mérete.

A műsorvezető kezét két év után kérte meg a férfi, az év elején Barbi már lelkesen válogatta az esküvői ruhákat, és egy esküvői magazin címlapján is pózolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.