X-Faktor zene Bozsek Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókuszában vallott először az X-Faktorból való kilépésének igazi okairól Bozsek Márk.

Megtörte a két hete tartó csendet Bozsek Márk. A fiú kamerák előtt árulta el, miért adta fel a tehetségkutatót, holott minden álma az volt, hogy bekerüljön az élő adásokba. "A Barátok közt a munkám, a zene a szerelmem, és teljesen más kiállni a színpadra, mint amikor bemegyek a megszokott közegembe. Az egy kis család, össze vagyunk szokva, ott nincs gátlás" - kezdte. "Tudok keményen dolgozni, de az X-Faktorban ez valahogy már nem ment" - tette hozzá, és arról is beszélt, hogy a bejelentés napjának délutánján tisztult le benne, hogy mit kell tennie.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Érdekes, hogy még ma is olvasok az összeesküvés-elméletekről, de aki benne van, az ezeken már csak jókat mosolyog. Tudom, hogy kívülről nagyon sok ember azt gondolja, itt matekozás van, és előre meg van minden írva, de nincs" - folytatta az egykori x-faktoros, aki arról is beszélt, hogy nem akarta erőltetni már a tehetségkutatót, ugyanis annak már nem látta értelmét. "Gyomorgörcsöt kaptam attól, hogy megint ki kell állnom feszkósan a színpadra, nem akartam kamut és úgy éreztem, nem tudok jelen pillanatban szórakoztatni" - jelentette ki Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.