Tóth Gabi Csordás Ákos Szikora Róbert X-Faktor Szabó Ádám mentorok Danics Dóra Istenes Bence Alföldi Róbert döntő Péterffy Lili éjszaka Lilu Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati döntő a Mentorok éjszakája fantázianevet kapta. A versenyzőknek a valaha volt magyar és külföldi X-Faktor mentorok egy-egy dalát kellett előadniuk. Kíváncsiak voltunk Alföldi Robitól ki és mit ad elő.

A szombati döntőben számunkra Lilu piros ruhája volt a legizgalmasabb, amiben furcsán billegett a színpadon Istenes Bence oldalán. A testhez simuló, szexi kispiros segített rácáfolni azokra a pletykákra, miszerint a műsorvezető terhes lenne. A produkciók láttán, a héten sem éreztünk katarzist, de legalább volt egy kínos baki, amire felkaphattuk a fejünket.

További fotókért kattints a képre! Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Csordás Ákos szombati első produkciója kifogástalan volt. Ezen a héten mi őt juttatnánk tovább. Geszti Péter szerint atom volt az előadás. Alföldi dicsérte a fiú koncentráltságát. Gabi ugrálva tapsolt. Szikora a pálinkás dal után úgy gondolta nem tud több lenni Ákos, de be kellett látnia, hogy jampinak született. Gabi újra azt az energiát érezte Ákosban, mint az első válogatáson.

A galériához kattints a fotóra! Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Alföldi édelegve vezette fel Péterffy Lili produkcióját. Az énekesnő első dalát egy külföldi mentortól hozta, aztán Geszti szerzeményével rukkolt elő. Így Alföldinek nem kellett a Mentorok éjszakájára dalt komponálnia. Lili első ugrabugra disco dalától nem voltunk elájulva, a mentorok annál inkább. Vajon Alföldi miért gondolta, hogy a döntőhöz közeledve ez a produkció elég lesz?! Az ítész bevallotta, 46 éves lett, de ő akkor is élvezte az ugribugri dalt.

Még több fotóért katt a képre! Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Danics Dóra dögös volt, mini ruhája és a táncos fiúk nagyon jól álltak neki. Amikor azonban felkapták a táncosai, premier plánban láthattuk a bugyiját. Geszti majd kiugrott a bőréből a produkció közben, persze nem a villantás miatt. Szikorának is nagyon tetszett az előadás. Szerinte egy új Danics Dóra jött a színpadra ,és nem volt semmi műmájerkodás. Tóth Gabinak a lány mozgása tetszett. Alföldinek jó kedve lett, ez nem csoda, hiszen tudjuk, Dóra az egyik kedvence. Geszti meg is jegyezte, hogy olyan jó csaj Dóra, hogy sosem adja Alföldinek. Ki gondolta volna, hogy mentorharc folyik majd a hölgy kegyeiért?

A galériához kattints a képre! Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Szabó Ádámnak mentora adta kölcsön az egyik dalát. Bevalljuk, most rájöttünk, hogy Gabi tényleg jó énekes, mert bár szeretjük a fiút, a dal sokkal erősebb, ha Gabi szuggesztív előadásában élvezhetjük. Geszti csak pillanatokra látta azt az erőt, amit mi is hiányoltunk. Alföldi nem érti, miért bátortalan a fiú. Gabi sírt, mert meghatódott saját magától, hogy 25 évesen az ő dalát éneklik egy ekkora showban.

A Fazekas a legjobb középiskolahttp://www.life.hu/legykepben/20131122-a-budapesti-fazekas-mihaly-altalanos-iskola-es-gimnazium-vegzett-az-elen-a-hvg-kozepiskolai.htmlFurcsa melleket kapott a Miss Fitness győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131120-miss-fittness-gyoztese-tikoskitty-furcsa-alaku-melleket-kapott-dr-tizedes.htmlElhunyt Georges Lautner, A profi alkotójahttp://www.life.hu/legykepben/20131123-nyolcvanhet-eves-koraban-meghalt-georges-lautner-rendezo-parizsban.htmlGregor Bernadett visszavonulhttp://www.life.hu/legykepben/20131122-a-fem3-maskeppen-beszelgetesek-joshi-bharattal-cimu-musoraban-meselt-gregor-bernadett-szineszno.htmlSzandi sokkolta Csepregi Éva fiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131121-csepregi-eva-enekesno-fia-megdobbent-az-anyjara-hasonlito-szanditol-a-sztarban-sztar-adasaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.