Meglepő fordulatot vesz Pikali Gerda szerelmi élete. A Gregor Bernadettet is meghódított Nyuszómuszó, azaz Magyar Attila karjaiban köt ki, igaz csak a Madách színház új darabjában, a Kézről kézre című bohózatban.

Két különböző színház is úgy gondolta, hogy Pikali Gerdára osztja a csábító nő szerepét. A színésznő a testhezálló feladatot hosszú hónapokig az életben is gyakorolhatta, még mielőtt új kedvese, Rékasi Károly nyíltan is felvállalta vele kapcsolatát és odaköltözött hozzá. A Madách színház új darabjában egy olyan szeretőt játszik, aki szinte mindenki mindenkivel kavar, végül Magyar Attila nyeri meg a nőt, azaz Gerdát. Csak hab a tortán, hogy Rékasi Károly papírforma szerinti feleségével, Détár Enikővel hírbehozott, de szerelmi kapcsolatukat cáfoló Hujber Ferenc játsza a férjét a darabban. Ha ez még nem lenne elég Pikali személyes varázsából, rendkívüli vonzerejéből, az Újszínház Vörös Bestia című komédiájában szexis fehérneműben is megcsodálhatjuk tökéletes alakját. Ebben a darabban is egy csábító nőt, egy dögös bestiát játszik.

A többi fotóért kattints a képre!Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Nem azért kapom ezeket a szerepeket, mert az életem is hasonlóképpen alakult, nem a nyilvánosságra került  zűrös szerelmi életem miatt lettem ennyire keresett. Ezek előre lekötött szerződések, amiket az év elején írtunk alá, amikor még nem lehetett tudni, hogy a magánéletem milyen fordulatot vesz. A Madách színházzal már elég régi az együttműködésünk. Én kérem meg a nézőket előadás előtt, hogy kapcsolják ki a telefonjaikat. A főiskola után egy-két évvel vették ezt fel és azóta használják"- nevetett Gerda, akinek úgy tűnik, hogy egyensúlyba került a magánélete és a munkája és még a fiaira is jut ideje.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu