Eva Rezesová házi őrizet rendőrség börtön sírás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zokogva fogadta a hírt a szlovák milliomosnő, amikor megtudta, hogy vissza kell mennie a börtönbe.

Sokan felháborodtak, miután a négy halálos áldozatot követelő baleset okozásáért felelős Eva Rezesovát a bíróság házi őrizetbe helyezte. Az ügyben a hét elején azonban váratlan fordulat történt: az ámokfutó nőt visszavitték a házi őrizetből a börtönbe. Bár Rezesová számított rá, hogy a furcsa ítélet után visszakerülhet a rácsok mögé, amikor a rendőrök elvitték, zokogva köszönt el édesanyjától és lányától - tudta meg a Blikk.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Amikor a szereplőválogatás meztelenül zajlikhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-g-attila-gyartasvezeto-elmeselte-hogyan-zajlik-a-felnott-filmek-vilagaban-egy-casting.htmlKeleti Györgyi leleplezte a szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20131203-keleti-gyorgyi-botranykonyveben-leleplezte-a-szepsegkiralynot.htmlÁtkukkantott hozzánk egy medvehttp://www.life.hu/legykepben/20131204-medvet-buktatott-le-a-hokamera-a-szerb-magyar-hataron-hercegszanto-kozeleben.htmlEgykori szerelmesek randevúztakhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-egykori-szerelmesek-andy-vajna-es-dobo-kata-geszti-peter-es-gryllusz-dorka-futottak-ossze-a-coming.htmlKáprázatos fényvillamosok hazánkbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131203-budapesten-debrecenben-es-miskolcon-is-jarnak-a-karacsonyi-villamosok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.