A Life.hu sztárszerzője Joshi Bharattal beszélgetett halálközeli élményéről és arról, hogy 57 év után is ugyanúgy érez felesége iránt.

Kitárulkozott Müller Péter - a Life.hu sztárszerzője ezúttal Joshi Bharatnak mesélt meglepő őszinteséggel élete fontosabb állomásairól. Arról, hogy 1956-ban hat golyó érte, majdnem odaveszett, sőt, szerinte meg is halt egy rövid időre. Az élménynek köszönhetően rájött, valójában nincs is halál. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A teste fölé került és kívülről látta saját magát. Hallott egy hangot, amely visszaküldte őt, és érezte, hogy ez a szerelemnek köszönhető. Az író elárulta azt is, feleségében megtalálta az igazit, aki iránt a mai napig úgy érez, mint '56-ban. "Szerelmes voltam, azért lőttek meg, de meg tudnék halni érte bármikor most is. Hiszek a lélektárs fogalmában" - tette hozzá.

Müller Péter nemrég másik sztárszerzőnknek, Szily Nórának is őszintén mesélt egy exkluzív interjúban. Akkor beszélt egyebek mellett példaképeiről, küzdelmes életéről, házassága nehézségeiről és arról, hogyan áldozta fel magát két nő is azért, hogy ő művész lehessen.