feleség lelkitárs Müller Péter szerelem halál közeli élmény Joshi Bharat író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője Joshi Bharattal beszélgetett halálközeli élményéről és arról, hogy 57 év után is ugyanúgy érez felesége iránt.

Kitárulkozott Müller Péter - a Life.hu sztárszerzője ezúttal Joshi Bharatnak mesélt meglepő őszinteséggel élete fontosabb állomásairól. Arról, hogy 1956-ban hat golyó érte, majdnem odaveszett, sőt, szerinte meg is halt egy rövid időre. Az élménynek köszönhetően rájött, valójában nincs is halál.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Heti útravaló Müller Pétertől - 102. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131202-muller-peter-sztarszerzonk-elarulja-hogyan-hangold-at-magadat-hogy-ne-erezd-robotnak-a-munkad-1.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 101. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131125-muller-peter-a-life-hu-sztarszerzoje-a-vonzas-torvenyerol-es-a-lelkunk-pozitiv-es-negativ.htmlMüller Péter: "Sokáig egy bukott ember voltam"http://www.life.hu/sztarszerzok/20131020-szily-nora-interjuja-muller-peterrel-ferfi-es-noi-sorsokrol.htmlMüller Péter interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20131020-muller-peter-interju.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.