modell nassolás kandikamera vetélkedő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV Paprika Sztárséf című vetélkedőjében minden héten sor kerül a titkos nassolás tesztre, aminek ezúttal Görög Zita modell esett áldozatul.

A nasiteszten a zsűri egyik tagja, Kovács Lázár arra volt kíváncsi, hogy a modell mennyire szeret nassolni beszélgetés közben, és ezt hajlandó-e később felvállalni. Lázár – még jóval a Sztárséf felvételeinek kezdete előtt – egy megbeszélésre hívta Zitát, ahol a tárgyalóasztalt finomságokkal rakta tele, majd egy kandi kamerát is beélesített.

Forrás: TV Paprika

Zita nem hazudtolta meg önmagát, a sok finomság helyett csak répát csipegetett, utólag mégsem örült, amikor a műsorban Lázár megmutatta neki és a többieknek a titkos felvételt. Teljesen kiakadt, hogy titokban próbára tették.

Alekosznak nyűg lett a nyereménylakása http://www.life.hu/legykepben/20131206-alekosznak-a-valovilag-4-gyoztesenek-csak-gondja-van-a-nyeremenylakassal-amit-azt-rtl-klubtol-kapott.html Így tisztelgett a hercegi pár Mandela emléke előtt http://www.life.hu/legykepben/20131206-katalin-es-vilmos-brit-hercegi-par-nelson-mandela-egykori-del-afrikai-elnokrol-szolo-film-londoni.html Király L. Norbit újabban éjjel-nappal őrzik http://www.life.hu/legykepben/20131206-kiraly-l-norbi-x-faktor-enekese-orokbe-fogadott-egy-kutyat-aki-ejje-nappal-orzi.html Eladósodott Faludy György özvegye http://www.life.hu/legykepben/20131206-faludy-gyorgy-ozvegye-faludy-fanny-anyagilag-tonkrement-utcara-kerulhetnek-a-kolto-ereklyei.html 5+1 dolog, amit nem tudtál a Mikulásról http://www.life.hu/legykepben/20131205-5-1-erdekes-dolog-amit-nem-tudtal-a-mikulasrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.