A TV Paprika Sztárséf című vetélkedőjében minden héten sor kerül a titkos nassolás tesztre, aminek ezúttal Görög Zita modell esett áldozatul.

A nasiteszten a zsűri egyik tagja, Kovács Lázár arra volt kíváncsi, hogy a modell mennyire szeret nassolni beszélgetés közben, és ezt hajlandó-e később felvállalni. Lázár – még jóval a Sztárséf felvételeinek kezdete előtt – egy megbeszélésre hívta Zitát, ahol a tárgyalóasztalt finomságokkal rakta tele, majd egy kandi kamerát is beélesített.

Forrás: TV Paprika

Zita nem hazudtolta meg önmagát, a sok finomság helyett csak répát csipegetett, utólag mégsem örült, amikor a műsorban Lázár megmutatta neki és a többieknek a titkos felvételt. Teljesen kiakadt, hogy titokban próbára tették.

„Sejthettem volna, hogy valami készül ellenem. Amikor beültem a tárgyalásra, furcsálltam is, hogy miért van ennyi minden az asztalon... Hát már tudom, azért, hogy átvágjanak. Bár igyekszem egészségesen táplálkozni, sosem titkoltam, hogy a nasi és én jó barátok vagyunk, ezért kár volt beszerelni a rejtett kamerát" – nevetett a gyönyörű modell a forgatás végén. Zita és kiskuktája, Garami Gábor rádiós végül elvesztették a héten a küzdelmet a színészpáros, Faragó András „Topy" és segítője, R. Kárpáti Péter ellen.