ByTheWay: "Nem bírtuk visszatartani a sírást"

Videolife ByTheWay döntő X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a mentorok érzékenyültek el a ByTheWay szombat esti egyik produkcióját hallva, hanem maguk az énekesek is - már a dal közben. A srácok, akikért valószínűleg már nemcsak a tinilányok, hanem azok anyukái is rajonganak, a Life.hu riporterének mesélték el, miért ejtettek könnycseppeket a színpadon.
Rajongók ostromolják a ByTheWay-thttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-bytheway-az-x-faktor-donto-elott-rajongok-koreben.htmlAlföldi lányai a ByTheWaynek szurkolnakhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-alfoldi-robert-egykori-x-faktoros-versenyzoi-peterffy-lili-batanovics-lili-es-eckert-aniko-is-a.htmlA Facebookon a ByTheWay nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131213-a-facebookon-a-bytheway-a-x-faktor-honlapjan-danics-dora-nyerne-az-x-faktort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.